|
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 13.9.2011 19:53:52
|
|
|
|
rose
|
IZVORNA PORUKA: klemzi IZVORNA PORUKA: Galicia Ella, trebala si mu reci platu i da ga mozes kupiti tri puta, a on tebe ni jednom. Evo jos jedne price. Upoznala ja jednog Italijana, dobar momcic naizgled, a i ja se njemu svidjala. Hop cup, izacemo mi na sastanak. Ja sva sretna, kazem mami idem na sastanak i tako to. Spremala se citav dan, nervozna, sretna ma sve. I doce on po mene, otisli na veceru, otisli proset_ati pored jezera i oticemo u kino. Ulazimo u kino, kad imam ja sta vidjeti, na njemu neke cipelice, one starinske sa kicurom, ono sto visi na sredini. Mene znoj oblijo. Tu mi je brod potonuo. Usli u kino, sjeli a ja i dalje gledam u njegove cipelice i ne mogu sebi doci. Poceo film, on mene da ja njega poljubim, ja jok. On navalio pa navalio da se ljubakamo a ja ne. Reko vozi ti mene kuci. Momak sebi nije mogao doci, do tad sve ok a odjednom ja hladna ko led. Citavo vrijeme u autu me ispitivao sta mi je, ja mu nisam htjela reci. Ne znam samo kako mi je promaklo da mu odmah u cipele nisam pogledala, inace ne bi dosli ni do restorana. Evo ovakve cipele aaaaaaaaa baš su lijepe sad se sjetih...upoznam ja momka, visok, zgodan, lijep ko slika...tamo neke ratne godine, mislim 94- ili 95 i dogovorimo se naci...sutradan izasli, setamo i ja u neka doba skontam da on klepece cipelama vise od mene...kad on u kaubojkama ...to nam je bio prvi i zadnji sastanak ili kad skontas da se neko ruzno ljubi to mi se desilo mislim 3 puta
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|
|
|