Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 2:18:27
Hanady RR
Fb profil sa njenom fotkom i imenom može napraviti ko hoće. ono što je porazno je da sma ja gledala na humanitarnoj emisiji TV Hajata prije 2-3 mjesac ovu priču. Istina i ona i dijete nemaju pirmanja i jako teško žive.
nikako ne shavtam kako socijalan služba u mostaru ništa po ovome pitanju ne uradi
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 2:22:33
veeseelaa
pa nije sad ona neka ličnost da neko u ime nje pravi profil hele nejse, ne bi da se griješim Vala i hajat svašta objavljuje, za neke slučajeve znam da im i nije tako teško, Bože mi oprosti
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 9:41:48
joni
Ako i jest njen profil stvarno nisam vidjela nikad na jednom mjestu toliko riječi sa k mislim na grupe u kojima je a to mi nije važno radi se o djetetu lijep je kao anđeo i žao mi ga iskreno ako ko sumnja u namjere majke nek se pošalje hrana za djete ne mora novac strašno je ako je kao što kaže da djetetu daje kamilicu da ga zavara voljele bi da laže iskreno a ako je istina onda je pretužno joj glava me zabolila, pile malo sad mi neće ić iz glave nikako
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 10:00:32
hatepsut
istina i ja sam gledala na hayat tv neke ljude,vala nisu za pomoci.ali s druge strane nisu akteri te price uvijek ljudi koji trebaju pomoc.dali je to profil od zene koja kaze da njen sin nema sta da jede ili nije..ne znam...i necu da lupam.ali imam u komsiluku porodicu,koja zivi na rubu siromastva,imaju 2 male djece,samo muz radi za neku simbolicnu placu..elem,djeca ko od mravi oteta,stalno nesto bolesljiva...ali oni oboje puse :) e sad ni to moja stvar nije,ali ako uzmemo u obzir da 2 kutije cigareta (neke jeftinije)kostaju gotovo 5km,znaci na dan im treba 5km.a kad bebi treba sok on kaze "pa skuhaj joj malo i caja".ja se na to zgrozavam.Ne osudjujem pusace,ali ako bi dosla u iskusenje da nemam bebi kupiti sok,a imam za cigarete...opet podvlacim samo jedan od primjera u nizu,i opet NE OSUDJUJEM,samo iznosim svoje misljenje !
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 10:02:09
juni
Ja nigdje ne vidih te nemoralne grupe u kojima je ona clan. Uostalom, nije ni bitno. Dijete je u pitanju! Zamolila sam moje roditelje da im odnesu hrane pa cu vam javiti utiske. I taman bi jedna majka bila samo u "tim" grupama clan, a svi znamo kako je lako provaliti u neciji profil. Zato, ne sudite!
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 11:27:23
Anoniman
dal bi neko mogo izac ispred pressa dat intervju i slikat se a da laze ja mislim do velikok zora ne bi se niko blamiro
Bese dobar jedan komentar ispod onog texta kaze pa vidite da je debela nije se od zraka udebljala Boze me oprosti al ko sto joni rece meni se ona iz glave ne vadi ona siroce u teskoj situaciji a beba mala zavarava je da jede Boze ti pomozi
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 12:32:20
Ben 10
Vec je bila akcija prosle godine za ovu porodicu,poslije je nesto sve stalo.Ja sam prosli put poslala garderobice,kolica i jos nekih sitnica.Mislim da su i zenice sa RR ucestvovale.Raspitati cu se....
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 19.2.2011 12:57:43
koka i po
ne igrajte se detektiva.ko moze pomoci neka pomogne .ko ne moze nemora ni odmagati. tesko je porodicama koje su kompletne a ne radi ni majka ni otac a kamoli samohranoj majci. postavite se u slicnu situaciju ,ovdje je ipak u pitanju dijete koje nije krivo ni za sta i koje se mora prehraniti. ne bavite se moralnim kritikama nego ucinite koje dobro djelo ako ste u mogucnosti.
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 20.2.2011 0:29:31
iv@ncica
ja i romali smo lani osobno nosile skupljene stvari od rr ekipe, odjecu, higijenu, hranu...i sto se dalje desilo ne znam...romali radi blizu njenog naselja pa ce vjerojatno ona opet skuziti situaciju i pokrebuti nesto....a za ovo ostalo ne znam
RE: Majka i beba gladni u Mostaru 20.2.2011 13:50:31
iv@ncica
da dignem temu...ako moje cure iz Mo sta vide i odluce skupiti..nek jave..ja cu odvuci cim mognem zeni .
na prosloj akciji su se stavrno svi potrudili, opermili joj stancic , i bebicu..sa svih strana su ljudi koliko znam pomagali...e sad sto su vlasti obecale nemam pojma..ali su trebali i posao osigurati,ali to je trebalo njih pritisnuti i one koji su obecali u javnost dati..s tim da znam da kod nas djeluju jos aktivno i caritas i merhamet pa mi nije jasno kako se i njima jos nije obratila...normalno je da beba nece jesti iz pucke kuhinje..i nedaj boze nikome da mora bebu ovako odgajati...
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.2.2011 13:57:02 >