Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Slana soba-Haloterapija i u Sarajevu 26.12.2011 14:30:35
land
ako ste isli prosle godine, i nije bilo problema onda je osip od neceg drugog. Ili je nesto pojeo, a moze biti i od odjece, mojoj kcerki se znalo desiti da se ospe"onako"na cistu miru
RE: Slana soba-Haloterapija i u Sarajevu 24.3.2015 14:55:50
jasmiiiiiina
Moj sin ima opstruktivni bronhitis i trenutno je pun slajma.Od subote idemo u slanu sobu na Ciglanama i vec poslije prve terapije je prestao pucketati. Nismo isli prije u Hotel H jer nisam znala kako ce reagovati na taj mali prostor.Kao tus kabina. Ovdje imate sobu za djecu,kao malu igraonu.Imaju lopatice,kantice,lego kockice,bojanke i flomastere.Dok sve proba prodje 20km.Mi smo sa nestrpljenjam cekali da se ponovo otvori.Nadam se da ce ova terapija upaliti,jer je stalno bolestan.Imate na ekuponu trenutno akciju 10tretmana 50km.LP
RE: Slana soba-Haloterapija i u Sarajevu 24.3.2015 16:14:18
aidana
IZVORNA PORUKA: salmy
neki dan sam citala kako ovo opste nije zdravo...i mi smo razmisljali ali...
Salmy moze malo vise info o tome da nije zdravo? Ja evo prvi put vidim ovo i citam da moze za djecu, pogotovo astmaticare, bronhiticare...Isprobala bih definitivno kad mu se stanje opet pogorsa ili cak preventivo. Cini mi se da samo jos ovo nismo isprobali
RE: Slana soba-Haloterapija i u Sarajevu 24.3.2015 17:46:26
salmy
IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: salmy
neki dan sam citala kako ovo opste nije zdravo...i mi smo razmisljali ali...
Salmy moze malo vise info o tome da nije zdravo? Ja evo prvi put vidim ovo i citam da moze za djecu, pogotovo astmaticare, bronhiticare...Isprobala bih definitivno kad mu se stanje opet pogorsa ili cak preventivo. Cini mi se da samo jos ovo nismo isprobali
U većini slučajeva vodeno staklo nije toliko opasno ali nikako ga ne bi smjelo biti u slanim sobama. Toksično je ukoliko se udiše stoga posve neprihvatljivo za izradu slane sobe. Usprkos tome mnogi izvođači (graditelji) slanih soba masovno u velikim količinama koriste vodeno staklo za nanošenje soli na zidove i stropove zbog njegove niske cijene. Klijenti slanih soba tu činjenicu mogu vrlo teško saznati pa stoga mnogi izvođači ne mare za štetnost materijala koje koriste a koji im donose znatne uštede. Jedan od načina da posumnjate da se u izradi slane sobe koristilo vodeno staklo je taj što sol sa zidova možete prilično lako sastrugati i pod prstima se ruli a na pojedinim mjestima sol otpada ili je već otpala sa zidova ili stropa pa je s vremena na vrijeme potrebno obnavljati slanu sobu. Izvođači (graditelji) slanih soba a time i vlasnici slanih soba kojima je vaše zdravlje na prvome mjestu koriste specijalno vezivo za sol koje ima certifikat prehrambenog artikla te je samo takva slana soba posve prihvatljiva i bezopasna za vaše zdravlje. Ako vi ne štedite za svoje zdravlje ne dozvolite ni drugima da štede na njemu!
ovo procitah....bilo je tu jos clanaka vezano za to...