Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pomozimo sedmogodišnjem Muhamedu Ibrahimoviću: Operacija nužna u roku od 30 dana!
Prema predračunu klinike iz Štutgarta, operacija i ugradnja pumpe košta oko 15.300 eura, a ovaj zahvat nije moguće uraditi u našoj zemlji Sedmogodišnji Muhamed Ibrahimović po rođenju je obolio od cerebralne paralize. Liječen u nekoliko medicinskih ustanova i uz intenzivne vježbe, Muhamed je pokazao napredak. Međutim, sada kada mu je pojačan spazam, vježbe se više ne mogu provoditi i potrebna je ugradnja baklofenske pumpe koja bi kroz kičmenu moždinu ubrizgavala lijek do mozga. Prema predračunu klinike iz Štutgarta, operacija i ugradnja pumpe košta oko 15.300 eura, a ovaj zahvat nije moguće uraditi u našoj zemlji. Rok za ugradnju je 30 dana, a roditelji malenog Muhameda nisu u mogućnosti da sami snose troškove, tako da na ovaj način apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu Muhamedu u njegovoj borbi za život. Račun na koji se može uplatiti novac iz BiH je RAIFFEISEN BANK DD BiH žiro-račun: 09000911562, dok je račun na koji se može uplatiti novac iz inostranstva RAIFFEISEN BANK DD Bosna i Hercegovina, SWIFT CODE: RZBABA2S, adresa Zmaja od Bosne bb, Sarajevo BiH, IBAN CODE: BA391612000017935405, FULL BENEFICIARY NAME: BELMA IBRAHIMOVIC, FULL BENEFICIARY ADDRESS: HUREMUSA 26, SARAJEVO. Humanitarni broj za pomoć Muhamedu je 090/ 292-052, a cijena poziva je tri marke.
tako mi je tesko kad nesto ovako procitam...i onda zahvalim Bogu sto i je podario zdravlje..i meni i mojoj djeci. nadam se da ce se i ovaj put dobri ljudi odazvati .. a malom Muhamedu zelim..od srca.....da sve ovo sto mu se desava jednom bude proslost.