acudesa
|
Postovi prebačeni sa teme: Pomoć IZVORNA PORUKA: meji Drage mame molim vas dajte mi sve namjernice koje debljaju ja vise neznam sta da uradim da dobijem koju kilicu ocajna sam. bebi je 6 mjeseci ali ja sam sve manja i tanja uzas,bebi doji i papa kasice jos malo pa ce me stic heheh.Bilo sta da znate cejevi,recepti,tablete pomagaj teee.(pijem vec 2 mjeseca maticnu mlijec ali pomaka nema) zahvaljujem..... IZVORNA PORUKA: hanabanana Jel ti trebaju kilogrami? Kako se osjećaš? Jesi ti zdravo i dobro? Nisi anoreksična? Ako su tvoji odgovori: Ne Dobro Da Ne onda se ne brini. Uzivaj. I jedi, normalno kako jedes. IZVORNA PORUKA: meji trabaju mi kg,nisam anoreksicna,hmmm sto se tice zdravlja imam povisen rad stitnjace. IZVORNA PORUKA: hanabanana Dobila si odgovor. Štitnjača. POtraži pomoć ljekara. Koliko god ti jela, štitnjača radi svoje. IZVORNA PORUKA: marijanna moje misljenje je da trebas regulirati stitnjacu jer ti je ona glavni problem i mislim da zbog toga imas problem s kilima IZVORNA PORUKA: Tidzi Pa ti draga ako imas problem sa stitnjacom, obrati se ljekaru, da ti reguliraju to i bice bolje. A ovako stitnjaca radi svoje! Dzaba ti sve dok nju ne reguliras. Samo ne znam kako je to sa stitnjacom koje ih imaju zene koje doje dijecu. Neke zene potpuno zdrave koje doje svoju dijecu gube dosta kg, bez obzira sto se hrane vise nego normalno. Mozda si i ti takva osoba i jos plus na to stitnjaca. Hm...najbolje se javi ljekaru i bices mirna. Ipak oni bolje znaju od nas. IZVORNA PORUKA: iv@ncica IZVORNA PORUKA: meji trabaju mi kg,nisam anoreksicna,hmmm sto se tice zdravlja imam povisen rad stitnjace. kod moje sestre je takva situacija...pije tablete za stitnu, i ponekad kilo koje ide gore pa nazad, jede sve, premda je izbirljiva..ali ne ide to debljanje, ali ako je sve ok ostalo ne trebas se brinuti..i ona bi voljela da ima koje kg vise zbog zeluca, jer joj se cesto pomjeri pa joj savjetovali da ako ima malo sala manje ce joj set___ati..ima 2 djece..i meni super ona izgleda..zato ti kazem, ako je ostalo sve ok ne trebas se brinuti..malo geni, malo stitna..bolje da ih je manje nego vise.. osim ako nisi bas ono ko anorexicna, i inace ako ti je s nalazima sve ok i ako si regulirala i pregledala kod ljecnika stitnu..onda nemas brige..sretno;) inace, keksa i mlijeka, plazme, cokolina ove bebi sto deblja hrane, vrhnja za kuhanje u svasta ubaci, puno tjestenine..smokija..ma moras se popravit..ko ja