Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nada za malenog Marka Puškara 28.11.2010 10:41:35
Anoniman
Vidim neko je objavio na stranici malog Marka da mu je stanje se pogorsalo Ja sam poslala zahtjev svim svojim forumasicama koje imam na fb profilu da se uclane i podrze grupu.... Dusa me boli za ovim djetetom
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:07:48
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Pricala sam sa mamom malog Marka,marko je izgleda dobio cirozu jetre ,cekaju nalaze i jos uvijek je u bolnici....
bas mi je zaoooo nadam se da ce se skupiti novac i da ce malisan ozdraviti sad sam vidjela link pa cu postaviti na profil , jako je bitno da se prosiri na FB neko ce pomoci , MArina je li ima paypall tako je najlakse uplacivati iz inostranstva.
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:11:28
Mirkica
ovaj zivot je bas surovvv , gledam slike njega sa mamom ojj tuge hajde da budemo dobri i MArku da pomognemo koliko toliko zrno po zrno
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:11:34
Anoniman
Dusa me boli za tim djetetom tako me podsjeca na Adija ,ne znam zasto,neko vece sam se isplakala ko luda...Vec je skoro godinu dana po bolnicama ....Sad cu da provjerim ingo...
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:14:48
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Dusa me boli za tim djetetom tako me podsjeca na Adija ,ne znam zasto,neko vece sam se isplakala ko luda...Vec je skoro godinu dana po bolnicama ....Sad cu da provjerim ingo...
i ja sam se potresla skroz srce dragoooo da mu dragai BOg da da ozdraviiiii nedao BOg nikome.
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:16:54
Anoniman
Grupa za financijsku, ali i za prijateljsku podršku malenom djetetu i njegovoj obitelji !
Maleni Marko iz Brestovskog kod Kiseljaka je operiran u bolnici Rebro u Zagrebu 01.03.2010. god. Tada je uspješno sanirana atrezija žučenih vodova. Međutim, sada nastaju komplikacije s jetrom, koja mora biti HITNO transplantirana. Kod Puškara je zaposlen samo jedan član porodice, a jetra, koja dolazi iz Italije košta 50.000 eura, što su ogromni troškovi za njih. Uz to i ostali troškovi smještaja i... liječenja koštaju oko 20.000 eura.
Novac potreban za operaciju u Zagrebu je uspješno sakupljen.Hvala svima ! Ukoliko bude potrebno još, ponovno ćemo vas moliti za pomoć
Sada čekamo kada će Marko biti primljen na transplataciju, odnosno, čeka se da dijete bude što starije kako bi bolje podnio iznimno kompliciranu operaciju. Također, kako dijete raste, tako mu i stanje slabi jer trpi sve s jetrom koja jedva funkcionira i stalno prima zaštitne inekcije da mu ne prsne jetra i slezena.
Ova grupa postoji i dalje kao podrška roditeljima i malom heroju !! Šaljite svoje dobre misli ili molitve ....
Voditeljice grupe : Irena, Sanja, Marijana, Maja Ovo pise na info....http://www.facebook.com/#!/pages/Marko-Pu%C5%A1kar-1-godina-treba-va%C5%A1u-pomo%C4%87/163493087016537?sk=info
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:26:12
Medić*
BaS tuzno...dusa malena Ja tek sada vidim ovu temu, treba izaci u susret, je li uplacujemo na ovaj ziro racun ispod slike, humanitarni broj takodjer cemo zvati.
Koliko samo bolesne djecice Boze dragi. Hajmo se bolje aktivirati.
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:28:23
Mirkica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
BaS tuzno...dusa malena Ja tek sada vidim ovu temu, treba izaci u susret, je li uplacujemo na ovaj ziro racun ispod slike, humanitarni broj takodjer cemo zvati.
pise iznad da je novac skupljen
RE: Nada za malenog Marka Puškara 17.11.2011 0:30:05
Medić*
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
pise iznad da je novac skupljen
hvala Bogu dragom, evo sada citam ovo sto Marina stavi iznad.