Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da znam da mi sledeca trudnoca nece biti,kao predhodna voljela bi jos jedno al i da bude zensko (jesam zahtjevana) Medjutim,posto se nista nezna ni,za jedno a ni drugo nista necu reci...... Dragi,Bog ce ipak presudit i bit ce kako je sudjeno !!!
Enisa zeno krenulo te, ali mila da te utjesim to je postporodjajno ludilo jos uvijek , i mene spuca prenos ali slabih sam ja zivaca, nabralo se godina a zivci se pogubili , ali ko ce znati sta ce se desiti, mozda mi sve budemo ponovo trudne iste godine
kad sam se porodila rekoh "nikad vise"..ma samo sto je proslo 40 dana kazem mm "ma opet cemo mi jel' de jos jednu bebicu za par godina" , a eto on bi jos 2, pa vidjecemo aBd