I and my angel
|
1. Ne derem se,sasvim normalno razgovaram,samo sam naglasila , ubuduce podvukla! 2.Tema nije prevara,ali kada smo vec kod toga: prevarom se ne smatra ono sto partner zna. A sto se tice mene licno...hmmm e pa MM i ja smo dovoljno zreli,pametni i u brak smo usli sa istim ciljem,i vjeruj za prevaru tu nema mjesta. I stojim iza svojih rijeci,i imam pravo na misljenje. Smatram da nije isto kada to uradi zena i kada uradi muskarac! Evo,primjera radi, svi smo vidjeli primjere u svakodnevnom zivotu,da za muskarca koji je imao vise djevojaka nikada se nije reklo bilo sta lose,dok je za jednu djevojku dovljno da bude SAMO vidjena sa osobom muskog spola...jednom,dva puta... i odmah je nazivaju k****m . Narod ovdije je jednostavno takav i mentalitet se ne moze promijeniti. I kada bi moj suprug dobio "nemoalnu ponudu" , kazem opet, da ja ne bih imala nista protiv toga! Naravno,ne bih ga tjerala gluho bilo! Ja licno nikada na to ne bih pristala,zapravo ne mogu se zamisliti ni u kom smislu pored drugog muskarca. Vjerovatno zbog toga sto je MM meni bio prvi i jedini u zivotu. :) Ponosna sam na to i na nas odnos za koji mnogi samo mogu pozeljeti da imaju. 3. Ne znam da li si primijetila ali ne pricam samo u svoje ime,ja posmatram stvari iz drugog ugla,sta se sve nazalost desava. Kažem,nema potrebe da se lazemo jer ima milon primijera "skladnih i divnih porodica" a muzevi gluho bilo,svrljaju do besvijesti! nazalost to je raealnost,ali hvala Bogu pa ja nemam ni sumlju a kamo li nesto vise! Eh sad ako se neko pronasao u toj recenici... to je vec drugi par cipela!... iiiiiiii samo jos nesto... To "skakljiva ponuda"....hmmm ja bih to nazvala komplimentom. Jer kako kazu,takva su vremena dosla,da sto je veca kriza u drzavi pi..a je jeftinija! Onda najlogicnijoi je zakljucalk da bi neko morao imati mnoooogo kvaliteta za jednu ponudu,i tu cifru. Mada nije ovo Hollywood ... na kraju krajeva! IZVORNA PORUKA: IvanaTz IZVORNA PORUKA: I and my angel Ja sam ZENSKO,ipak. I DA podrzala bih ga!!! NARAVNO! IZVORNA PORUKA: IvanaTz IZVORNA PORUKA: I and my angel Ne,sigurno. Mada 250.000 jeste velika cifra,ali da li je to vrijedno onoga sto smo godinama sticali? NE! Brak,slogu,djecu,ljubav itd. Novac bude i prodje,a gore navedene vrijednosti zaista su neprocjenjljive. Mada kada bolje pomislim,sto se MM tiče ne bih imala nista protiv! Jedan sex bez emocija,obaveza...! Pa koliko je samo tih divnih muzeva koji "svrljaju" , jos trose na ljubavnice! Dajte , da se ne zavaravamo,znaci:JA ne bih pristala,ali suprugu bih dozvolila,i podrzala ga,naravno! A tebi ovo ne bi bio jedan sex bez emocija, obaveza...ili? TM bi, a tebi ne bi, ne kontam Meni ovo na kraju malo kontradiktorno "i podrzala ga naravno"... ne galami velikim slovima, samo pricamo... kakve veze ima sto si zensko? ok je da on spava a nije ok da ti spavas meni ta prica ima smisla samo u tom slucaju koji si navela, ako te muz vec vara pa ono isto ti ga dodje, spavao s ljubavnicom ili za pare pa bolje za pare, a u jednom normalnom i skladnom braku jednako bi mi skakljiva bila ponuda i za mene i za njega, smetalo bi mi i jedno i drugo... ne kazem da ne bi pronasli rjesenje da dobijemo pare , samo kazem da bi mi smetalo itekako...