Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
JA sam svoju upisala u Školu stranih jezika imaju dva puta sedmično po dva časa, odmah iza nastave, ovih dana očekujemo roditeljskii da krenu,
U Barbados pretpostavljam. I nama su nudili taj kurs, ali nećemo . Uspjela sam da izdejstvujem da II razred ima fakultativno engleski jednom sedmično, i predavat će im nastavnica iz škole.
A upisala sam kiku na njemački u Goethe I., krećemo od subote ako Bog da.
Nama su stavili engleski poslije nastave...što je u slucaju prve smjene ok ali to znaci da djeca koja idu u produzeni boravak, kada su druga smjena, budu u skoli od 8 ujutro do pola 6 navece....a prvacici Ne znam ni sama sta da radim. Zao mi je da ne ide na eng. jer svi hvale kurs i njemu se sviđa ( da sada su imali jedan cas) a s druge strane mi je još gore drzati ga toliko u skoli...
Drage moje, vidim da niste odavno nista na ovu temu pisale. Mene interesuje jedna stvar. Da li negdje na Dobrinji ili Ilidzi ima neka od skola za strane jezike ili kurs engleskog. Sve ove neke skole su malo dalje. Ili u Centru ili Novom Sarajevu. Ima li išta bliže?