Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sto mislite o novom spotu Dino Merlin feat. Hari Mata Hari - DaBogda meni licno je nesto najbolje sto sam u posljednje vrijeme slusala...ovo ce biti veliki hit a naravno kada izade cijeli album isto ... Dino&Hari najbolji su....
http://youtube.com/watch?v=YfYel-qV1xc
< Poruku je uredio amelaa RR -- 2.6.2008 6:39:24 >
ja sam danima slusala tu pjesmu na radiju,ali nisam znala da dino tu pjeva,nisam ga mogla prepoznati u pjesmi. i slucajno na tvu sam ugledala spot i iznenadila sam se kad sam vidjela dinu. pjesma je super i veliki hit jedva cekam novi album nadam se da ce biti dobrih pjesama kao onaj predprosli album.
Evo, ko ne zna izasao je citav album i mozete ga download bez registracije sa www.sanjalica.com. Idete s lijeve strane na MP3 muzika, pa vidite dino merlin full ili pjesmu po pjesmu kliknete na to sto hocete da skinete dole ispod dugmeta download imate top 100 crveno dugme, kliknete na njega otvori vam se nova stranica, tu kliknete glasaj i onda se vratite tamo gdje imate dugme download, kliknete na njegai otvorit ce vam se rapidshare odaberete free, i kad odbroji jednu minutu idete download. Nekad trazi da se upisuju slova, nekad ne....eto,sretno.
Ja sam Merlina voljela od svoje 6.godine a zadnji album je ok kao svaki, komentar moga oca na pjesmu je bio - neće ovo na dobro, pitam što mislim na političku situaciju -kaže on pa Dino i Hari se oduvijek krvili sada zajedno pjesmu snimaju. Pjesma je vesela i pozitivna i sviđa mi se.
No meni se više dopala pjesma Da šutiš i ovaj dio:
Dobro je kad u životu Za nešto se boriš, rukama stvoriš Dobro je kad u životu Nekoga voliš, neko te voli Dobro je kad u životu Neko te sluti, ti nekoga slutiš Ali je najbolje kad u životu Imaš nekog s kim možeš Lako da šutiš.......
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart