Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kako se riješiti boli od sjedenja??? 30.5.2008 16:00:37
ame_la
neznam da li sam dala pravi naslov al ljudi moji ja imam veliki problem da oprostite nemogu da sjedim na guzici imam strašne bolove pojave se kada duže sjedim na poslu sam 8 h dnevno i većinu vremena provodim sjedeći
RE: kako se riješiti boli od sjedenja??? 30.5.2008 16:18:58
nely
Evo da ti pokusam odgovoriti...neznam u kojoj si sedmici ali taj se problem javlja i meni,mada je meni sat otkucao za porod,presla sam termin ,pa se jedva namjestim da sjedim izbjegavam druzenje jer se moram sva ispeciti pa me nekad stramota...posto ti jos radis preporucujem ti da sebi podbacis neki udoban jastucic,i koristi svaku priliku da se kreces nije dobro bas previse sjediti,ali sta je tu je..pozzz
RE: kako se riješiti boli od sjedenja??? 30.5.2008 16:34:01
nely
nebi da te strasim ali nije nista iskljuceno....najbolje da popricas sa doktorom koji vodi trudnocu.meni se to desava od nedavno,ali zato sto se beba spustila skroz pa vrsi pritisak.nebrini se puno,mozda je ipak zbog tih 8 sati sjedenja,ali se raspitaj....sretno
RE: kako se riješiti boli od sjedenja??? 30.5.2008 21:23:17
rozi
Ja sam u 35/36 sedmici i ta bol mi se pocela javljati prije 3-4 dana. Otisla sam doktorici i rekla mi je da se bebica malo spustila, pa vjerovatno pritisce nesto. Nije lose da pitas doktora, mozda je vrijeme za bolovanje.