Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni treba mala pomoc u odabiru usisivaca... evo sto ja trazim a vi dajte prijedloge uostalom ako na nesto nisam obratila paznju sugerirajte... mali i lagan da ima zdjelu mjesto vrecice taj cudesni hepa filter da nije bucan da je motor jak od 2000w ili vise i da ima jaku usisnu moc valjda je neka optimalna 350w???
a da koliko sam skontala ima hepa 11, 12 i 13 ili mikro filter koji je sad bolji od ova 4 takodje ako neko zna razliku izmedju kompresionih i cykling usisivaca dobro bi mi doslo objasnjenje
Zanimljiva tema... procitala sam mnoge komentare...
Dobila sam na poklon BIRA vodeni usivac, posto se radi o poklonu, ruzno je reci nesto lose, ali gledajuci samo po marki meni se cini da necu dobro proci s njim.. a citala sam ovdje i neka negativna iskustva drugih sa tim usisivacem..
Razmisljam da vratim usisivac i kupim neki sa hepa filterom. Zamolila bih vas da mi date savjet sta mi je najbolje ciniti?
joj, meni moj dojadio, da mi je da kupim onaj birvaktile na kee, al ne smijem da pomenem
i meni je moj tako dojadio... te sipaj vodu, te istresi kasnije pa ocisti sve - umorim se vise nego od usisavanja i kupim ovaj sa papirnim kesama. pravo dobar i jak. pravo sam zadovoljna. kad se napuni, baci i stavi drugu vrecicu