bejbibi
|
IZVORNA PORUKA: Ajlaaaa IZVORNA PORUKA: bejbibi Zdravo zene,evo mene prvi put na ovoj temi..naime,ocekujemo djevojcicu ali bas nam je tesko za ime...zanimaju me muslimanska imena....nekako sam najsigurnija da je to neko ime prvenstveno lijepog znacenja a i da je ime neke zenske licnosti poznate u historiji islama...jest da su neka najzvucnija aisa,merjem,fatima ali stvarno ih ima preeevise pa mi se ne mili dat.....neka o kojima smo razmisljali su: ajna,nadia,zehra,i zanima me dania????? Jel to uopste muslimansko???? Dania je žensko ime talijanskog porjekla. Dva su tumačenja ovog imena, jedno kaže da je vrsta biljke dok drugo kaže da znači bliska srcu. Drugi oblik ovog imena je Danija. Evo sta prodnadjoh za to ime. Od navedenih mi je Ajna najljepse Evo nekih prijedloga: Riana,Berina,Alejna,Inaja,Asja,Šejma,Lamia,Alisa,Sumejja,Nejla,Najla,Amaja,Adna,Rejhana,Iman,Ilajda,Dzana,Nedzma,Nedzla,Ajsel,Dilara,Kajra,.. Fini prijedlozi :) vise tih imena mi se svidja...ja volim ta rijetka i neobicna al mm je visee za ona staromodna hahaha klasicna:) al nagovorit cu ga vec nekako hihih...mada smo sinu zajedno birali i zove se mustafa....bitno nam je da ima fino znacenje a i da se spominje u historiji islama ( da ne kazem u Kur' anu konkretno) al zenska bas nemaju neka...a ona koja imaju su bas cesta tak da.... Svidjaju mi se prijedlozi :) hvala
M 03.08.11-----> BABIN SIN ;) A 23.03.15------> MAMINA CURA ;) E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;) "Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti" Neki autor...
|