Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
molila bi na poklon dj robicu za jednu curicu od 1.5 do 2 g.to mi je prijateljica.ona nigdje neradi a muž je na cekanju.podstanari su.ako neko ima robice za taj uzrast da bi poklonio nek se javi.pozdrav svim mamama
Ako je u ZE i ja mogu dati iako je većina robice plava jer imam dječaka ali u odličnom je stanju. Taman imam pripremljene dvije veeelike kese od prošlosedmičnog spremanja ormara
Djevojka & žena koja se javila ovom temom nije niti u BiH, a robu treba slati u Krajinu. Ako je ko zainteresovan neka mi javi na pp, ja ću nazvati autobusku da vidim idu li busevi pa cu busom probati da posaljem.
Hvala vam svima ali mislim da nam robice vise netreba.Hanabanana i emica su rekle poslati i ja cu nesto odnijeti od svoje princeze i mislim da ce biti dosta.Posebno hvala hanibanani i emici