Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vazna obavjest Nestle Good Start 20.4.2010 16:12:30
Ella_H
Poz mame i bebice zelim da vas obavjestim da formula kompanije Nestle u narandzastoj kutiji barem u USA sadrzi svinjske sastojke a i njihove kasice hapice itd sa mlijecnom formulom takodjer... Zbog ovog problema mnoge bebe su bile izlozene raznim alergijama i problemima Dobro istrazite te proizvode...
RE: Vazna obavjest Nestle Good Start 20.4.2010 17:11:51
Anoniman
to je alergija oko kole pa na mala vrata...koliko ja znam ne postoji nikakva alergija na svinjetinu...postoje alergije na meso tj. bjelancevine...ali nikad nisam cula da je neko alergican samo recimo na teletinu ili ovcetinu ili svinjetinu...prema tome ja bih otvorila temu "proizvodi koji sadrze miss pigi" pa da se tu pise za one kojima je to bitno...a ne ovako
RE: Vazna obavjest Nestle Good Start 20.4.2010 17:29:14
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: dadada
to je alergija oko kole pa na mala vrata...koliko ja znam ne postoji nikakva alergija na svinjetinu...postoje alergije na meso tj. bjelancevine...ali nikad nisam cula da je neko alergican samo recimo na teletinu ili ovcetinu ili svinjetinu...prema tome ja bih otvorila temu "proizvodi koji sadrze miss pigi" pa da se tu pise za one kojima je to bitno...a ne ovako
Dadada postoji alergija na svinjetinu, naletila sam par puta na pacijente u bolnici gdje radim koji su bili alergicni na svinjetinu...
mada nisam se upucivalja u to pa tako da neznam kakva je to bas alergija... uglavnom znam da se njima nesmije peci u istoj tavi gdje se nekad nesto od svinjetine peklo i da se mora biti pravo oprezno oko toga....
RE: Vazna obavjest Nestle Good Start 20.4.2010 22:48:42
bebbe RR
Evo, i ja sam sada pročitala da postoji alergija na svinjetinu, te da kod ljudi sklonih alergijama svinjetina pojačava alergijske reakcije. Ali, da ne skrećem sa teme ovdje ću se zaustaviti, jer nemam šta reći:)
RE: Vazna obavjest Nestle Good Start 21.4.2010 20:15:09
Husic10
Koliko ja znam je da samo Nestle Good Start "narandjaste boje kutije" imaju te svinjske sastojke, a one se najvise i korsite bar ovamo u USA...ja sam moju dojila tako da joj nikada nisam ni davala to...kad sam htjela da je odbijem kupila sam Enfamil formulu ali nije je htjela ni primirisati...tako da sam presla na kravlje mlijeko i dobri stari medolino...
Neznam zasto bi uopce stavljali tako nesto u bebi formule...ipak ne jede svako svinjetinu ni svinjske proizvode...zasto bi davaili svojoj djeci...plus sto postoje alergije i jednostavno je nezdravo zaista ih treba tuziti.
RE: Vazna obavjest Nestle Good Start 22.4.2010 22:42:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ella_H
Sve informacije mozete pronaci i na internetu GOOGLAJTE slobodno a sarkazam je pu kaka...
super si