Sanjalica 85
|
IZVORNA PORUKA: lamija777 Pozdrav drage dame, Ja se također liječim kod dr Godinjaka, prošla laparoskopiju, inseminaciju, stimulacije, briseve, nalaze svakojake, i razmišljam ima li bilo šta drugo prije vantjelesne. Je li vam preporučivano još štogod? Moji folikuli rastu i pucaju, trudnoće nema, spermiogram također dobar. Teško je kad dođe taj osjećaj da ponestaje metoda, osim nade.. Veliki pozdrav :) Draga lamija 777, posto vidim da niko do sada nije odgovorio na tvoj post, rekoh da se ja oglasim . Ja sam trenutno u pocetnoj fazi lijecenja, pa iz svog iskustva ne mogu govoriti, ali znam nekoliko zena koje su nakon svih postupaka koje si i ti prosla, uzele malu pauzu od svega i desilo se cudo, ugledale su svoje dvije crtice. Znam da je tesko filozofirati, pricati radi ovo, pij ono, opusti se (najgora stvar koju neko moze reci zeni sa dijagnozom steriliteta),ali ponekad lijekovi za stimulaciju mogu da daju svoj maksimum nakon par mjeseci. Ne znam kojih si godina, ali ako jos uvijek nisi dosla do faze da je svaka minuta/mjesec bitna, probaj da se posvetis malo sebi (znam da je lakse reci nego uciniti, jer ti je vjerovatno prva misao ujutru kada se probudis, kao i posljednja pred spavanje, sta dalje). Sreca pa imamo ovaj forum, pa mozemo da bodrimo i tjesimo jedni druge, jer ovo je jedna velika psihicka borba, ali mi smo zene i mi smo jake i na kraju sve ispadne dobro. Mozda se oglasi i neka zenica sa slicnim iskustvom pa ti da neki konkretniji savjet, ali eto ja se javih cisto da znas da nisi sama Zelim ti puno srece, puno pozitivnih misli i uskoro jedan najpozitivniji testic