Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
BIK 21. 4. – 20. 5. Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost. Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.
Ja sam dupli Bik i sve sam suprotno od ovoga - ne trpim ni minute, reagujem u momentu,što na umu to na drumu. Sa mnom uvijek znaš na čemu si, kad sam ljuta, povrijeđena, srećna, pod stresom to svi znaju i osjete. Ovakvi ko ja, kaže mm, žive 100 godina. Nema kod mene nista da se skuplja, gomila, pa čak ni kilogrami
Ista sam ti takva Ne vjerujem u horoskop niti ga ikad čitam...
BIK 21. 4. – 20. 5. Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost. Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.
Ja sam dupli Bik i sve sam suprotno od ovoga - ne trpim ni minute, reagujem u momentu,što na umu to na drumu. Sa mnom uvijek znaš na čemu si, kad sam ljuta, povrijeđena, srećna, pod stresom to svi znaju i osjete. Ovakvi ko ja, kaže mm, žive 100 godina. Nema kod mene nista da se skuplja, gomila, pa čak ni kilogrami
Ista sam ti takva Ne vjerujem u horoskop niti ga ikad čitam...
Ajme, šta sam tad napisala. Napisala "čak ni kilogrami", a sad bi promijenila " jedino kilogrami" Ostalo neka ostane tako
< Poruku je uredio MicoTico -- 23.1.2013 21:47:50 >
„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
Rak sa podznakom ovna i prava sam racica, osjecajna, porodicna, ponekad tuzna i depresivna, ma ima toga mnogo.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...