Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Cestitamo Eminici i malom Bakiru!!! 23.4.2008 10:39:05
ElaB
Pridruzujem se cestitkama!!!!!!!!!! Draga Eminice, zelim tebi i malom Bakiru sve najljepse sto se moze pozeliti. Puno srece , zdravlja i ljubavi mamici i majenom Bakiru!!!!!!!!!!!
RE: Cestitamo Eminici i malom Bakiru!!! 23.4.2008 13:18:46
akica b
Draga Eminice...Zelimo ti sve najljepse i najbolje na ovom dunjaluku...Malom bakiru puno srece,zdravlja i rahatluka.... evo za mamicu jedan cvjetic....
RE: Cestitamo Eminici i malom Bakiru!!! 28.4.2008 8:34:14
Kesten
Dragoj mojoj Jagodici i njenoj bebici, želim sve najljepše što se poželjeti može, da maleni Bakir bude živ i zdrav, a novopećena mamica da nam se što prije oporavi....
RE: Cestitamo Eminici i malom Bakiru!!! 28.4.2008 17:29:03
Emina*
Sunasca moja mila, kako cu ja vas rasplakati, kad ste vi mene rasplakale, i to pravo..... Hvala vam od srca, al od srca na ovako lijepim zeljama... Zaista sada ne mogu naci rijeci da vam opisem kako sam se osjecala kad sam citala vase postove.... Hvala vam jos jednom od srca..... Ne znam sad hocu li stici, Bakir treba da se probudi svakog casa, ali porodjajnu pricu cu ispricati kad nadjem malo vise vremena...... Jer je uistinu duga.... Ljubim vas puno, i hvala vam jos jednom......