Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Od srca cestitam i od srca zelim puno zdravlja, srece ...
Congratulations on your new addition; A baby girl is a treasure rare; A sweet pink angel, a little doll, Nothing else can quite compare.Her smiles and coos will bring you joy; She'll fill your hearts with love and pleasure; So cherish these special infant times, With your little girl, your precious treasure.
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 10.2.2010 9:27:45 >
sve najljepse draga moja amela tebi sari naravno tvojoj velikoj bebi da vam dragi allah podari svu srecu ovog svjeta zeli vam melina i ja! eto ko ceka i taj doceka sad ste sretna mini familie........ bubi saru od nas
Evo i nas dvije dosle smo da se zahvalimo svima na lijepim cestitkama i lijepim zeljama. Mi smo dobro oporavljamo se polako pa cemo se uskoro vratit nasoj RR