Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 20.2.2010 21:14:33
anidla
ja sam spakovala 2 posteljine, 1 prekrivac, jednu dekicu i jos cu hrane ubaciti (ulje, brasno, secer, tjestenina) i sutra ce me muz odvesti da to predamo...nadam se da nedjeljom radi igraona ide i Noa s nama
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 24.2.2010 18:43:29
ElmaB
Akcija je do petka, ali mogli bismo produžirti i do ponedjeljka, jer ima ljudi koji bi za vikend mogli odnijeti nešto stvari u igraonu. Ja sam mislila nešto odnijeti u petak poslije posla, zajedno sa još nekoliko kolegica koje su prikupile neke stvari!
< Poruku je uredio ElmaB RR -- 28.2.2010 16:12:28 >
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 26.2.2010 20:59:43
Ilhana RR
Visnja, evo danas pricam sa zaovom kaze ostalo ljetos lamiji pelena... pa ako hoces da ti donese kad ti bude donosila pare one i ako je broj za ovu djecu ti njima posalji...
ima najmanje pola pakovanja al mislim da ima vise ;)
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 28.2.2010 15:29:56
anidla
ja sam jucer prije nego sto smo krenuli za Ljubuski, odnijela sa mm stvari za bebe iz Mostara!!! tete su me cudno gledale i rekle da niko nista nije donio, bas sam bila zbunjena ipak sam ostavila stvari pa se nadam da ce za nesto ili nekom posluziti....
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 28.2.2010 16:13:55
Ilhana RR
Haj ako iko iz Sa bude isao za Mostar i nosio nesto neka mi posalje pp dva dana prije da vam dostavim ove pelene sto imaju kod svekrve mi... mozda ima i neki stvarcica sto je ostalo pa cu im reci neka prikupe sve...
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 28.2.2010 16:23:49
anidla
pa ne znam sad kako to prebaciti u prave ruke....nije puno, ali eto dvije posteljine, prekrivac, dekica...par majica...imala sam dobru namjeru, zao mi je sto je akcija propala...
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 3.3.2010 19:53:57
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: tweety
Ako neko bude htjeo nešto poslati tu sam da preuzmem.
Zamolila bih jednu forumasicu koja ima vremena da preuzme iz Djecijeg carstva ono sto je anidla ostavila i da se dogovori sa tweety da joj to prebaci.. Ko to moze odraditi?
RE: Akcija za pomoć bebama iz Mostara! 10.3.2010 19:01:57
anidla
bas pretuzno....nadam se da ce se ovoj zeni uspjeti nekako pomoci....da sam znala odmah bi direktno odnijela stvari u mostar kad sam taj dan krenula kod nikite u ljubuski....