M kao Mama
|
Nadam se da sam na dobrom mjestu otvorila temu, toliko sam nasekirana i razmišljala sam da li da stavim i odlučila sam DA. Naime, moja L je već danima bolesna, kašalj, nos curi i slično, bude bolje, krene u vrtić i opet sve nanovo. I u ponedjeljak dr. kaže hajd da joj uradimo nalaze da vidimo, eto da malo prekontrolišemo. U utorak ja sa djetetom u DZ , izvade joj krv (to je trauma posebna, tri bočice), i mokraću ja donesem od kuće. Nalazi su tek sutra gotovi. Ode muž sutra po nalze i ja mu kažem da mi ih profaksa, kada su došli, samo me hladan znoj oblio. sedimentacija visoka, leukociti povećani, kreatinin uvečan, mokraća ne valja, ima bjelančevina, leukociti 10 do 12, nazovem ja nenju dr i tako joj ispričam, kaže ona sutra odmah ponoviti nalaze. Ponovimo nalaze i kao hitne čekamo ih sat vremena. Dođemo po nalaz kad on super. E, tek mi tada ništa nije bilo jasno. Sletim kod dr. ona kad je vidjela, poludi. Popne se u labos i kaže da joj ponove nalaz jer negdje greška postoji. Kažu mogu ponoviti samo taj novi, a one uzroke od prije dva dana nemaju. Ponove nalaz, on dobar. Kaže meni dr, da budemo igurni hajd molim te opet sutra mokraću na analizu pa ćemo vidjeti. I jutros smo radili nalaz, isti rezultati kao juče. Eto, drage moje znači opreza nikada na odmet, skratili su mi nekoliko godina života, jer sam pomislila da joj sa bubrezima nije nešo uredu, jer takvi su prametri bili.
|