Amelaa RR
|
IZVORNA PORUKA: neki Kako mislis:krenuti dalje sam Zavisi o cemu se radi,treba razmisliti cime covjek u zivotu nije zadovoljan,pokusati naci rjesenje za bilo koji problem u zivotu,pronaci nesto sto te moze ispuniti u zivotu,raditi na sebi i na rjesenju datog problema... Sto se braka tice,kod svakoga ima uspona,pa Boga mi i padova,ali to je zivot...Ako ima ljubavi,postovanja i razumijevanja,ostalo ce razgovorom doci aBd na svoje SRETNO P.S.Mislim da clanica nije zadovoljna uopste svojim zivotom,ukljucujuci i brak,tako da ne vidim razlog zasto bi prelazila na drugu temu(moje misljenje) IZVORNA PORUKA: jasmina_mm Ako mislis na to da nisi zadovoljna svojim zivotom (ne samo brakom) svakom se to desava, nekome cesce a nekome rjedje.Meni kada se to desi samo pomislim na svog rodjaka koji ima bolesno dijete, bolesnu zenu, zivi u neuslovnoj kuci a i sam je RVI i nigdje ne radi, ja shvatim da sam zadovoljnija vise nego sto to mislim.... IZVORNA PORUKA: Miau Nisi bila bas detaljna, pa je tesko dati ti nekakav konkretan odgovor, ali mislim da nema covjeka koji se vremena na vrijeme tako ne osjeca. Svi prolazimo te faze, samo je pitanje koliko je tvoje nezadovoljstvo i koliki ti je prag tolerancije. Ako vise neke ljude i odnose ne mozes podnijeti i to previse utjece na tebe, predugo traje i mislis da si dala sve od sebe da se situacija popravi, a nije, onda je mozda bolje da okrenes novu stranicu. Ali dobro razmisli prije nego to uradis. Nemoj poslije lupati glavom u zid! IZVORNA PORUKA: snijeg Rado bih ti pomogla, ali ne znam na šta se ovo tvoje nezadovoljstvo odnosi, ako ama baš ništa pod vedrim nebom ne štima, izađi, malo prošetaj, udahni svježeg zraka i misli na pozitivne stvari, to je samo trenutak slabosti i depresije u koju svi zapadnemo povremeno...ako ne štimaju određeni segmenti života (brak, finansije, komunikacija, prijetelji.....) konkretizuj problem, pa da udjelimo malo pozitivnih razmišljanja i damo ti krila za novi let
1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
|