|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Happy rodila svog princa
4.1.2010 17:25:40   
Malaja
Da obavijestimo i ostale da se Happy porodila i rodila svog princa teškog 4.400g i dugog 57 cm! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga moja od srca ti čestitam, da bude živ i zdrav 100 godina! Tebi želim što brži oporavak! user posted image user posted image user posted image  

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Happy rodila svog princa
4.1.2010 17:27:03   
mamina princeza
hajd onda molim moderatore da spoje ovu s mojom temom jer sam ij a isto pisla:)))) Jesmo se razletile :)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 2
5.1.2010 15:07:32   
Niina
masallah bebica vejika....cestitam sretnim roditeljima a bebacu prije svega zdravlje i da bude sretan u zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3
5.1.2010 15:10:23   
salmy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 4
5.1.2010 18:06:08   
nanika
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 5
5.1.2010 18:10:36   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashallah....

sve cestitke, neka je sa srecooooom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 6
5.1.2010 18:16:51   
lirio

ISKRENE ČESTITKE ...........

user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 7
5.1.2010 18:49:01   
anuska08
ČEEEESTITAMOOOO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NA MALOM user posted image !!!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 8
7.1.2010 22:20:32   
bebbe RR
Čestitam od srca!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *