Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ajla Trako je sedmogodišnja djevojčica iz Travnika. Rođena je sa spinom bifidom koja je operativno riješena, ali je to Ajlu ostavilo paraplegičarem, tj oduzetom od pasa na dole.
Ajli su potrebna motorna invalidska kolica, a njeni roditelji nisu u mogućnosti da ih kupe niti dobiju bilo kojim putem. Ajla je trebala ove godine krenuti u školu, što bez kolica nije u mogućnosti. S obzirom da kolica sama ne može gurati, preporučena su joj motorna kolica, koja se mogu kupiti u Brčkom, u firmi Derby trade, i koštaju 4.700KM. Zavod za zdravstveno osiguranje će na ime ovih kolica isplatiti 500 KM. Ostatak novca, tj 4 200 KM, moraju skupiti sami.
Pomozimo Ajli da sljedeće godine krene u školu uplatama na račun:
RE: Pomozimo Ajli da kupi kolica 29.11.2009 21:45:27
mamma mumi
jeli iko uplacivao na ovaj raun.Ja sam neki dan, pa me interesuje da li je na ime Ajle racun ili sad se nemogu sjetiti imena sa S ... musko, mislila sam da je otac.Ali me zena zbuni pita me jesu li iz Visokog, a ovdje citam Travnik?
RE: Pomozimo Ajli da kupi kolica 30.11.2009 14:32:15
illa
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
jeli iko uplacivao na ovaj raun.Ja sam neki dan, pa me interesuje da li je na ime Ajle racun ili sad se nemogu sjetiti imena sa S ... musko, mislila sam da je otac.Ali me zena zbuni pita me jesu li iz Visokog, a ovdje citam Travnik?