Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 27.4.2018 15:47:22
canim
IZVORNA PORUKA: aidana
Canim sta je soup maker?
Tefal easy soup maker, kao blender, kuhas supu u njemu, krem, obicnu,kompot, skuha za 25 min ili ga mozes korisiti i kao obicni blender. Mi dosta jedemo krem supe jer moja kcerka nace nesto puno povrce da jede, pa onda ja tu svasta smiksam, nama je to super dorucak, prije skole https://www.youtube.com/watch?v=eZHQRG_yQ-8
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 27.4.2018 15:52:34
canim
Meni je isto waffle maker super kad je crveno voce aktuelno, inace bi ga jela sa nezdravim namazima pa zato i izbjegajem i nisam iskoristila, mozda ako nadjem kakav zdrav recept za pripremu, vidjet cu, kad dodju maline ima da ga iznesem
RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito 1.6.2018 1:33:02
karantena35
IZVORNA PORUKA: canim
IZVORNA PORUKA: aidana
Canim sta je soup maker?
Tefal easy soup maker, kao blender, kuhas supu u njemu, krem, obicnu,kompot, skuha za 25 min ili ga mozes korisiti i kao obicni blender. Mi dosta jedemo krem supe jer moja kcerka nace nesto puno povrce da jede, pa onda ja tu svasta smiksam, nama je to super dorucak, prije skole https://www.youtube.com/watch?v=eZHQRG_yQ-8
Moram priznati da i ja prvi put čujem za soup maker ili ti "juhalo" Mi doma dosta koristimo blender stalno se nešto melje, al to je onaj obični, klasični, ovako neki, al u njemu se ne mogu pravit juhe. Moji doma također vole juhu pa mi je do sada bila odlična izvlakuša da im kuham one gotove kad ne stignem sama nešto napravit. ALi ovo mi se čini kao još bolje rješenje... Ne znam di to ima za kupit? Kakve su im cijene uopće?