Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a smije li se kombinirati ta kupljena formula ili to mlijeko ne znam kako se kaze tacno sa dojenjem jer ja moram ici na fax a nemam dovoljno svog mlijeka da mu izmuzem posto on stalno jede ili da probam nesto drugo mu davat uz dojenje inace do sada je samo dojio i kako ga uopste navici na to nesto drugo. MOLIM SAVJET
a smije li se kombinirati ta kupljena formula ili to mlijeko ne znam kako se kaze tacno sa dojenjem jer ja moram ici na fax a nemam dovoljno svog mlijeka da mu izmuzem posto on stalno jede ili da probam nesto drugo mu davat uz dojenje inace do sada je samo dojio i kako ga uopste navici na to nesto drugo. MOLIM SAVJET
Pokusaj s izdajalicom..ostavi koliko god mozes svog mlijeka, a za dohranu se dogovori sa pedijatrom. Naravno da se po potrebi moze kombinovati, samo ces morati malo isprobavati koje AD mlijeko ti paše.
Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
EI nece vise da pije Aptamil, ima 1god i 1 mj skoro mislila sam da mu dajem Aptamil do 15 mj al nece ga , sta dajem sada ? Mlijeko pravo jos nije probao
EI nece vise da pije Aptamil, ima 1god i 1 mj skoro mislila sam da mu dajem Aptamil do 15 mj al nece ga , sta dajem sada ? Mlijeko pravo jos nije probao
probaj mu dati mlijeko pa ga nakon nekog vremena vrati na aptamil..mi smo imali taj problem i za 10-ak dana vratili se bebimilu.davala sam joj mlijeko s neskvikom
probaj mu dati mlijeko pa ga nakon nekog vremena vrati na aptamil..mi smo imali taj problem i za 10-ak dana vratili se bebimilu.davala sam joj mlijeko s neskvikom
imam kras ekspes moze li to, koliko ml mlijeka i kas krasa dsa sstavim? to je bolje nego cokolino ?
marina avent flasice imamo one obicne
< Poruku je uredio nikita -- 5.12.2010 15:44:49 >