Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Hvala još jednom svima, ljubimo vas nas dvije
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Bila mi je cast da objavim da je stigla tako jako ocekivana sefica Neka vas dragi Bog cuva i pozivi dugo u sreci, radosti i jos par novih clanova porodice
< Poruku je uredio malena27 -- 3.11.2009 11:39:02 >
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Velika pusa vam objema
Uzivajte sada sa svojom klipačom, koja ima predivno ime.... Bas mi je drago sto si nam se javila...Ljubni mi malenu u none slatke...I javi se kad stignes..
Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB... Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!
O draga moja nije me bilo danima i baš da propustim tvoj podod...al nek je sve hairli prošlo i želim i tebi i princezi puno puno sreće i rahatluka.
Puno poljubaca šaljem ti i baš me veseli što je curica...tvoja želja je uslišena zar ne !?
OOOO ja zaboravila kako se forum koristi...naravno draga i tebi čestitke al ja kontam ovo naprijed napisah za Mila81, kao da sam vidjela da se i ona porodila. ooooooooooooooooo šta učinih od silne želje da sve stignem.