bebica89
|
mi smo se u pocetku cuvali na moju inihacitivu,to je trajalo tri mjeseca,i odmah kad sam ja rekla da zelim ,prestali smo se cuvati,svaki mjesec smo iscekivali ,i kad god dođe ,on meni kaze nemoj se sikirati,i onda mi bude dobro...poslije cuvanja godinu rekoh ja bih voljela da se pregledam,i on je bio za to i krenuli smo zajedno kod ginekologa,ja sam imala tremu zbog toga pregleda,pa tak da je on usao u ordinaciju,da pita da li se ovdje vrsi pregled za zene,malo su ga provaljivale one dok.,smijale mu se , i govorile mu da je ovo ordinacija za zene,poslije tog pregleda ona mi je dala vaginalete,i da ih stavljam svaku noc,i on je to stalno radio,nije se bunio ,da mi pomogne,kad god mi napravila neki caj,da ga i on moze piti,nije se bunio,pijo ga je,na moju inijacitivu,sad nosi stalno bokseruce jer su one sire,nekupa se vrucom vodom,vec sto mlacom,,kad sam mu rekla za jednu zenu koja pravi maternice,on me sad stalno pita kad cemo da odemo do nje,i nikada mi nije rekao,do tebe je zato sto nemamo ,vec misli da je u njemu problem i hoce da ide na pregled,pa tak da je on uvjek uz mene,stavlja mi jastuk pod guzu poslije odnosa,radimo testove zajedno,kad mislimo da je u pitanju ,na kraju bude razocarenje,al dobro to jos podnosimo,hvala dragom Allahu pa nam je dao snage da se borimo za slatku ...eto tako vam je kad mene drage moje,nebih ga mijenjala,ni zasta
< Poruku je uredio bebica89 -- 18.10.2009 10:02:05 >