Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tako mi je zao tog mladog zivota sto ode prerano..........Juce sam zaplakala za njim......Eto,i to je zivot,imas sve u zivotu,karijeru,novac,ljubav,sve zivo,i odjednom.............kraj..........!Zato mislim da u zivotu trebamo cijeniti sve lijepo sto nam je dragi bog podario
Drage moje, i Bog svemogući neće svakoga kod sebe. Žao mi je što je svijet i moje dijete ostalo uskraćeno za jedan cvijet u ovoj pustinji ljudskih osjećanja. Voljela bih da mogu kod Boga poželjeti da se njegova smrt nije desila. Ali nikada ne znamo zašto je Bog baš htio da uzme sebi Tošeta, možda da pogledamo oko sebe i vidimo i cijenimo one ljude koji zaslužuju našu pažnju. Neka se biserje ovog svijeta u ljudskom obliku voli kao niz na ogrlici, i ne dajte da se ta niska pokida. Samo je jedan život na ovom Dunjaluku. Cijenite ga.
TOŠE PROESKI 1981-2007 neka Te Bog obraduje lijepim rajem
Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi, bez starih drugova i ovih nakaza što su me stalno pratili. Da te bar mogu poljubiti, bez loših sjećanja na hladna proljeća, bez slike stradanja što se baš na nas zalijepe.
Jer moj je život igra bez granica, umorna priča, trganje stranica na kojim ništa ne piše.
Jer moj je život vječito padanje, kad zbrojim poraze ništa ne ostane, samo jos vučem navike, i sve na tome ostane.
Da te bar mogu probuditi, kavu ti skuhati, u krevet donjeti, pa te poljubiti, al' toga nema i ne postoji. Da se bar mogu zaljubiti, u malu seljanku na nekom proplanku, gore u svemiru, tako da dolje ne vidim. Jer moj je život igra bez granica, umorna priča, trganje stranica, na kojim ništa ne piše.
Jer moj je život vječito padanje, kad zbrojim poraze ništa ne ostane, samo jos vučem navike, i sve na tome ostane.
Ljudi ovo je nevjerovatno: Rodjen 25.1 25+1=26 poginuo 16.10 16+10=26 u 06:20h 6+20=26 Inace zivio je samo 26 godina (2007-1981) Kada zbrojimo 25+01+1981=2007(godina u kojoj je poginuo) 2007-16-10=1981(godina u kojoj je rodjen) 26*26*26=17576 (1+7+5+7+6=26) Karijeru je zapoceo 1997 1+9+9+7=26 Tose (26 godina) Ljiljana Petrovic (49 godina) Gorgi (32 godine)= 2+6+4+9+3+2=26 Numerologija na staro evejski jezik 26 znaci = BOG!!!!
Tekst pjesme koju je Cetinski napisao za Tošu Proeskog:
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći, pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja? Neka mi Bog otvori oči, neka mi nebo pojača sluh da čujem te i vidim u svakom snu
A ti? Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona? Na jastuku leži. U nebo gleda, sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
Veoma redak i jako kvalitetan glas, pre svega jedan dobar covek koji je ostavio iza sebe jako lepe pesme. Zao mi je njega, njegovih godina i mladosti..celo jutro slusam "zajdi, zajdi" i nesto me steglo, pa sam i zaplakala. Nikada se ne zna sta nosi sutrasnji dan, zato svaki treba proziveti kao da je poslednji..
Tvojte lisja, goro sestro pak ce ti se vratat mojta mladost goro le, sestro nema da se vrati..
I tako i bi..nikada vise ni tebe ni tvoje mladosti.. Pocivaj u miru..
RE: Dvije tuzne godine bez Toše Proeski 7.4.2010 21:07:57
Mirkica
uvijek me raztuzi s svojim glasom , evo bas sada slusam Igru bez granica i nekako me tuga obuze
RE: Dvije tuzne godine bez Toše Proeski 6.6.2010 0:35:29
M kao Mama
Sada gledam mkoncert u tvoju čast i plačem, i pitam se da li si ikada živio ili si bio samo prekrsani san u našim životima. Uživaj anđele u nekom boljem svijetu.
RE: Dvije tuzne godine bez Toše Proeski 6.6.2010 0:58:13
veeseelaa
imam ja za kim da žalim.... mislim malo mi je sve ovo oko Tošeta patetično Žao mi je svaki mladi život al izgubila sma bliske ljude pa ne kukam o tome javno, tako da....