Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo je meni super stvar . Jako interesantno edukativnog karaktera za odrasle i djecu.
Barem je meni dosadilo da mozgam sta kupiti nekome za rodjendan? Parfem, nausnice, kozmetiku, odjecu, sta, kako, hoce li biti malo ili veliko? Ali ovaj link je super stvar, odlican poklon za svakoga . Raznorazne igracke... Sta vi mislite o ovome? Moze li se jedna igracka drustvenog i edukativnog karaktera zamjeniti kojekakvim poklonima za odrasle ili nekakvim video-igricama, PS,... Jos kad bi se moglo fino naruciti... ako ko ima ideju... neka javi... ja sam pravo zainteresovana, a vi ?
RE: Jako interesantno edukativnog karaktera z... 30.8.2009 16:36:19
Hanady RR
Pogledah link i vrlo zanimljivih stvari ima...
a iz ličnog iskustav ti mogu reći da su ove drvene slagalice jako dobra stvar i vrlo dobre za razvijanje vijuga kod djece a i za odrasle su dobre jer ih njihova djeca natjeraju da se igraju sa njima ako za to nemaju vremena.
Moja djevojčica je iz njemačke dobila medvjedića iz 3 djela glava, trup sa rukam i dole nogice koji se kao puzla slaže u okvir drveni , medo ima 6 različitih izraza lica i 6 različitih odjelaca pa je moja djevojčica danima učila šta medo obuče kad spava pa šta kad ide na izlet šta u školu, kad plače kad se smije , itd...drveno je i super obrađeno nema šanse da se povrijedi.
a jučer sam joj u turbo limaču kupila tablu drvenu u kojoj su slova, ta se slova izvade iz svog kućišta i ispod svakog je predemt koji počinje sa tim slovom. Evo već dva dana vadi ta slova i vraća ih u ovir pitajući me gdje koje ide. sad već zna da je J na mjestu fdje je jabuka, V na mjestu violine i td.
RE: Jako interesantno edukativnog karaktera z... 30.8.2009 17:57:51
malecka60
Meni su sve ove igracke interesantne. Imala sam priliki sloziti 3 igracke, ma fenomenalno... za razvijanje mozdanih vijugica, interesantno za cijelo drustvo, lijep poklon poslovnom partneru, djevojci, momku, muzu, supruzi, rodjacima, prijateljima...