Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: lotos je rodila malog Danisa :) 11.8.2009 7:43:50
Zoe
Čestitke od draga lotos, a malom Danisu želim sve najbolje
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: lotos je rodila malog Danisa :) 22.8.2009 23:01:19
batterfly
Draga Lotos, zar je vec proslo toooliko vremena... Bas sam se ugodno iznenadila..
Mila moja od srca ti cestitam dolazak na svijet sina prvenca, da ste mi zivi i zdravi, da vas sreca i osmjeh uvijek prate...Uzivaj mila moja u majcinstvu i jubni ga u nonice jenom, molim teee... Pusa za vas...
RE: lotos je rodila malog Danisa :) 24.8.2009 11:14:57
budućamama
Draga Lotos, moja ranija suborko, od srca ti želim sretno rođenje tvoga sina i da ga zdravlje i sreća prate u životu kud god da krene... Sve najnaj što se poželjeti može i tebi i tvom suprugu
Anketa
rat u kući
Drage mame da li ste vi obrezivali svoje dječake,mm je uporan,želi iz medicinski i vjerski razloga da to obavimo,a ja nisam nikako za,zato što je mali bio puno bolkežljiv i napokon ojačao,pa bih da odahnem malo,a on zajunio,nonstop se svađamo
jesmo (69%)
nismo (13%)
planiramo (18%)
Broj svih glasova: 174
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!