Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam bila vjerni sakupljac salveta,ali kao sto je neko rekao starije djevojke me okrenule i pola mi ih uzele...ostatak sam dala mladjoj sestri koja se igrala s tim,tako da mi,nazalost,nije ostala niti jedna....cini mi se da moja majka cuva jednu sto sam joj poklonila....a sjecam se da su na prvim mojim salvetama bile jagode naslikane
hehe i ja imam masu salveta stoje kod mame u ormaru sve lijepo poredane u kutije joj pa one japanske tanke, pa leptirovi, pa one male, pa one u bojama, pa debele šarene sa cvijećem i sa likovima ja sve u različite kutije poredala
a inače to mi je druga kolekcija moja prva kolekcija je nažalost izgubljena u ratu
a sjećam se prije bila premija to nabaviti, bilo skupo, ili je to meni mama prodavala daje skupo
Aaaaaaaaa I ja sam skupljala salvete, ma to mi je bilo cini mi se glavno , sjecam se skoro svake a bilo ih je more , pojma nemam gdje su sada, jednostavno mi je bio naisao period kada sam prestala, ali sjecam se da je to jedno vrijeme bas bio hit, i bas kao sto tea lana rece i omote od cokolada
Ne znam, mi smo se zaista sretno i bezbrizno igrali, nije nam trebao ni laptop ni igrice, ma tako mi je zao danasnje djece i omladine sto sate izgubise gledajuci TV, igrice, FB.
P.S. Moram priznati da i sada kupim salvetice, ali ih iskoristim priikom serviranja hljeba, i voca...Sigurno ste se i vi svadjale je li se kaze saLveta ili salAveta
Tu spas mene i ja sam jedna od vas koja grabi salvete u gostima...Nazalost sve moje uspomene salvete, spomenari su izgubljeni u ratu...Kad sam dosla u Dk pocela sam skupljati markice i imala sam jedno par hiljada, ali kad sam baksuz neko nam provali u stan pored nekih vrijednih sitnica uzeli su i blokove sa markicama Pa sam presla na salvete...Skupljam i figurice slonica
P.S. Moram priznati da i sada kupim salvetice, ali ih iskoristim priikom serviranja hljeba, i voca...Sigurno ste se i vi svadjale je li se kaze saLveta ili salAveta
Ja ih i kupujem s tom svrhom... ali uvijek novi dezen... i obavezno cim ih otpakujem dvije-tri u kutiju...
vise komada zbog razmjene... iako, nazalost, niko sada ne razmjenjuje... valjda nije cool
Danas je to sve "demode" ali danasnja djeca rijetko imaju pojma sta je prava igra, mi smo bili zadovoljni malim stvarima, to je bilo nase citavo djetinjstvo, ali garantujem da smo bili sretniji, cak sta vise, stalno smo bili zauzeti a sada se djeca uz sva pomagala "ubijaju" od dosade. Cast izuzecima
Jaooooooooooooo super tema. Ja sam bila veliki sakupljač, kolekcionar,ma skladištar salvetica. U ratu su se nekako sve izgubile, i poslije sam bila jako tužna što su nestale. ABd jedva čekam da ova moja malo poraste pa kad bude znala čuvati stvari da skupljamo zajedno. Ja sam ih čuvala u kutijma bombonjera i sl. pa bi ih slagala u dva reda tako da se preklapaju ono kad otvorim kutiju da se listaju. Bilo bi dobro da ima tema "IGRE MOG DJETINJSTVA" i sl. pa da tu pišemo čega smo se sve igrale, opis igara i sl. Ja sam dosta tih igara zaboravila, nebi bilo loše da se podsjetimo, kao i ovih salvetica.