Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pomozite nam!tražimo AD mlijeko! 14.7.2009 13:22:45
R&T@
drage mame, vi koje ne dojite vaše bebice, pomozite nam! moja bebica ima 3 mjeseca i koristi AD mlijeko Nan 1, proizvođac je nestlle. u cijelom Sarajevu ne možemo pronaci nijednu kutiju. a imamo još samo za dan dva. to mlijeko joj, hvala Allahu, prija,i ne želimo sada mijenjati. a Nan 2 se koristi tek nakon šestog mjeseca. molim vas javite nam,ako znate gdje da tražimo. Unaprijed zahvalne, i beba i mama!
RE: pomozite nam!tražimo AD mlijeko! 14.7.2009 13:29:52
mamana
mislim da bi tu hapu imaš u DM ili Mercatoru, a tih nestle hapa u zadnje vrijeme često nestane po tržnim, jer mi koristimo Nestle junior 1+ pa se isto desi da je nema
RE: pomozite nam!tražimo AD mlijeko! 14.7.2009 13:40:01
R&T@
znam i uvijek obiđemo sve centre dok nađemo. dosad smo najviše srece imali u interexu. u mercatoru smo cak i u magacinu tražili. nema i nema! a ja poludih ! P.S. veliko hvala na odgovorima! mi se nadamo da ce neko pronaci!
RE: pomozite nam!tražimo AD mlijeko! 14.7.2009 13:47:42
mamana
Apoteka Dina ti se nalazi na Čengić vili kod taksi štanda (most prema Bosmalu) najlakše ti je da tražiš broj na informacijama i da provjeriš telefonom Sretno
RE: pomozite nam!tražimo AD mlijeko! 14.7.2009 19:30:01
R&T@
kupile! tacnije, ispraznile policu u mercatoru! i mama i beba sretne i mirne, abd, ovaj mjesec! toliku sam frku digla ovaj vikend da su izgleda mnogi nabavili. saznala sam da su dobili i u dm marketu na grbavici. ali me iznenadilo da je skuplja čak 2,20 KM nego u mercatoru. ma, samo nek je ima dovoljno. veeeeeeeeeeliko hvala svim mamama na pomoći, a posebne puse onim van sarajeva koje su nudile pomoc