Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Usvojen novi zakon o akcizama, poskupljuj... 1.7.2009 15:50:26
almai
IZVORNA PORUKA: Gigana
ja sam se zato fino obezbijedila juče kupivši poveću zalihu cigareta, a onda me muka uhvatila kad vidjeh koliko sam para potrošila i koliko ću se otrovati od toga.....ali, džaba, nepopravljiva sam!
RE: Usvojen novi zakon o akcizama, poskupljuj... 2.7.2009 17:52:02
juni
hehehhe, isto ovako a pusaca mi nije zao, mozda ce bolje razmisliti prije nego kupe kutiju cigara, a sudeci po mojoj mami koja je strastveni pusac- nece, nazalost
RE: Usvojen novi zakon o akcizama, poskupljuj... 2.7.2009 18:34:36
Blue rose RR
E juni, i moj tata se može pridružiti klubu strastvenih pušača sa tvojom mamom. Taj bi i bez hljeba samo da ima da mu se "dimi pred facom" . Kad se samo sjetim rata, nema šta nije koristio umjesto duhana