Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nakratko bar da vam i da se zahvalimo svima na cestitkama, zeljama za sve sto ste nam pozelili. Zelimo i mi vama sve nejljepse, da budete uvijek zdravi i sretni.
Vasiimaju velikiod mog !!!
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
Nakratko bar da vam i da se zahvalimo svima na cestitkama, zeljama za sve sto ste nam pozelili. Zelimo i mi vama sve nejljepse, da budete uvijek zdravi i sretni.
Vasiimaju velikiod mog !!!
Jao mamin_zivot, ne mogu vjerovati da smo se na kraju i porodile na isti dan ...zao mi je sto na kraju nisam bila u stanju da prenesem tu poruku na forum, ali sam proslijedila dalje . Cestitke od srca!