lepetetka
|
IZVORNA PORUKA: Lavić Evo mene! Lepetetka, baš mi je drago, sad se obje oporavite Htjela sam vam pisati, ali iskreno, premorena sam od dežuranja... Uglavnom, četvrtak naveče oko 2h opet 40,9 C. Mjerim digitalnim, pa oduzmem 1 stepen, pošto nema šanse da mu stavim obični toplomjer, a ne još i da drži 5 minuta. Čepić skinuo temp, ujutro oko 7 opet skoči na 39,4. Dam Dalsy i kod doktora. Tek tada dobijem uputnicu za ORL i lab nalaze. Odradimo sve, ORL kaže da je prejaka upala oba uha, gnojni čepići u grlu, prepiše Zinnat, Tobrex kapi za nos i Meralys sprej za nos. Lab nalaze nisam vidjela, MM ih preuzeo i odnio dr, kaže def bakterijska upala i da će Zinnat biti ok. Temp još uvijek ima, jutros u 5 sam mu dala Paracetamol, i sad je bolje. Imam osjećaj da mu temp sad lakše spadne i duži je interval dok se ponovo ne poveća. Valjda je više pri kraju... Da, ne jede ništa, i baš je više slomljen. uzmi mu i neki probiotik, oni su mali i teško im antibiotik pada na želudac, naročito sada kada slabije jede Mi smo uzeli prolife ovaj put, malom sam prije nekada uzimala linex.. Da drug brzo ozdravi!! Kod nas je situacija dobro hvala Bogu, jedino jedva je natjeram da popije sirup, borba, valjda joj grdan..