Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
probaj preko linka... nisu mi nesto mogle slike da se prebace neznam sto... vidjet cu da stavim na drugi blog pa ovde da kopiram... prije sam sve preko ovog bloga ali nece sad :(
Lijepo izgleda....Njam, NJam prodala bi se za jedan komad uh.... Inace nepravim torte jer smo ja i muz sami a on nevoli kolace uopste.... Morala bi ju sama pojesti Ako bog da slijedece godine cu imati kome praviti
za kore sam koristila "Shake and bake" znaci gotova smjesa samo stavis vode i izmutis hihi... nije mi se dalo jos i oko toga petljati... zar nisam dovoljno:P
Onda u filove sam koristila sledece:
5 zumancadi, vanilin secer i secer u prahu po ukusu. kad je se smjesa ohladila dodala sam po 250 grama margarina, u cokoladni sam stavila nekoliko kocki cokolade, sve zavisi kakav ukus volite... to je se samo mutilo jedno 15 minuta po filu i onda stavila u frizder da se malo hladne dok sam isjekla kore u oblik fifi glave...
i to je bilo to... ona prva dva sloja filova sam imala od prosle torte.. oni su bili od pudinga, secera u prahu i margarina...
ako hocete mozete ubaciti koju kap pozeljne boje i fil vam dobije neku zabavnu boju...
pozz svim forumasicama! Ja sam ovdje nova, tek od prije neki dan i vec se nekako osjecam dobrodosla / poseban pozz Maida28, michka, mya_81/ koje su mi dale posticaj da Vam se pridruzim ..ok Nego Ilhana svidja mi se tvoj "rucni rad", samo mi zao sto sam malo "zakasnila", posto je i mojoj princezi Lamiji 03.maja bio rodjendan.. ali imam jos jedan uskoro pa aBd probam... nadam se da nije previse komlikovano