Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pampers nece dobiti novu isporuku guralica 6.4.2009 11:59:24
jasmina_mm
Drage mame koje skupljate mede sa pampers pelene upravo sam saznala da pampers nece vise dobijati guralice i da su odlucili da za pristigle kovertice sa 30 meda umjesto guralice daju zirafu i patkicu (za sto ukupno treba 26 meda ) takodje sam pitala da li za zirafu i raspjevanog prijatelja mogu da posaljem dvije koverte (jer imam 32 medvjedica) i dobila sam odgovor ne jer imam pravo za samo jedno ucesce u nagradnoj igri eto da znate za ubuduce, izgleda da treba rezervisati igracku pa onda skupljati
RE: Pampers nece dobiti novu isporuku guralica 6.4.2009 15:11:27
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
Drage mame koje skupljate mede sa pampers pelene upravo sam saznala da pampers nece vise dobijati guralice i da su odlucili da za pristigle kovertice sa 30 meda umjesto guralice daju zirafu i patkicu (za sto ukupno treba 26 meda ) takodje sam pitala da li za zirafu i raspjevanog prijatelja mogu da posaljem dvije koverte (jer imam 32 medvjedica) i dobila sam odgovor ne jer imam pravo za samo jedno ucesce u nagradnoj igri eto da znate za ubuduce, izgleda da treba rezervisati igracku pa onda skupljati
jasmina stavi na neko drugo ime preostale medvjedice.... npr od komsinice ...ha ja ....kad oni zezaju nas da zeznemo i mi njih...
kome li su oni podjelili te autice garant im i uza i sira rodbina dobila
mislim da traje do 15 juna....
< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.4.2009 15:12:43 >
RE: Pampers nece dobiti novu isporuku guralica 6.4.2009 22:28:11
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
jasmina stavi na neko drugo ime preostale medvjedice.... npr od komsinice ...ha ja ....kad oni zezaju nas da zeznemo i mi njih...
kome li su oni podjelili te autice garant im i uza i sira rodbina dobila
RE: Pampers nece dobiti novu isporuku guralica 8.4.2009 16:07:25
Ivona
E bas sam razocarana Nista i mi cemo poslati za ziraficu,dok i one nisu nestale A da li bih ja mogla zamoliti prijatelje koji rade u Sarajevu,da mi zamijene kovertu sa medvjedicima za igracku...,umjesto da saljem postom pa cekam,cekam i ne docekam???