Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Krioterapija "ranice" na grlicu mat... 25.3.2015 22:19:12
nudzejma
Pozdrav,
Ustanovljena mi je ranica/ectopia na grlicu maternice,tacnije preko cijelog grlica maternice.Doktorica mi je preporucila krioterapiju/zaledjivanje ranice.Da li je neko imao ovaj postupak?Iskustva?
RE: Krioterapija "ranice" na grlicu... 8.5.2015 16:50:39
azra I ADI
I ja imam ranicu, nije preko cijelog grlića i došao mi je dobar PAPA nalaz, za sada sam koristila dvije vrste vaginaleta, posle prvih sam išla na kontrolu i ranica je i dalje bila tu.Zatim mi je Dr.dala druge vaginalete, pa ću na kontrolu naredne sedmice, mada sumnjam da će vaginalete rijeiti taj problem. Probat ću stavljati i kantarinovo ulje, kažu da je korisno..
RE: Krioterapija "ranice" na grlicu... 8.5.2015 22:37:18
azra I ADI
Nije mi doktorica još ništa preporučila, ako sad na pregledu ne ustanovi da se stanje popravilo, tražit ću da se nešto poduzme, ako ništa drugo, još jedno mišljenje ću potražiti.