Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 25.2.2015 22:20:07
Hanady RR
Salmy moja je sasvim ok.....evo mm me isfenirao iako imama bas zahtjevnu kosu .....i sama se cudim i divan mi je sjaj....mada sampon je nivvea dijamantni sjaj ali sam uvijek regenerator trebala...veseras eto ne
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 25.2.2015 22:35:41
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
ne znam sta ti bi sa kosom..jesi koristila jabukovo?
nisam alkoholno...nije valjda to razlog?
nazalost da...alkoholno je super za konzerviranje namirnica..dok recimo jabukovo ne moze..dakle jako i skroz drugi sastav ima od jabukovog..jednostavno sam znala..jer ne mogu vjerovati o cemu pises...
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 25.2.2015 22:51:41
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy
ne znam sta ti bi sa kosom..jesi koristila jabukovo?
nisam alkoholno...nije valjda to razlog?
nazalost da...alkoholno je super za konzerviranje namirnica..dok recimo jabukovo ne moze..dakle jako i skroz drugi sastav ima od jabukovog..jednostavno sam znala..jer ne mogu vjerovati o cemu pises...
eh sad nema vise ni veze..ja sirce drzim u staklenki i koristim po potrebi...nisam ni znala iskreno o kojem je rijec...uzecu maksuz jabukovo i probati ponovo
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 25.2.2015 22:52:50
salmy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Salmy moja je sasvim ok.....evo mm me isfenirao iako imama bas zahtjevnu kosu .....i sama se cudim i divan mi je sjaj....mada sampon je nivvea dijamantni sjaj ali sam uvijek regenerator trebala...veseras eto ne
vjerujem ti...moja je debela i duga..brat bratu metar u njoj..zamisli ko petardom spaljena..hahahhahaha....
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 26.2.2015 12:40:07
Lavica28
E jooj salmy probaj ponovo sa jabukovim, pa javi rezultate...ja to ne koristim baš kao regenerator svaki put, nego samo ponekad za tzv. "dubinsko pranje kose" da saperem sve što se zalijepi na tjeme od silnih šampona, jer ja kosu perem svaka dva dana, oderah je jadnu Eh sad obećani recept za šampon, možda su ga neke žene već pravile, ja imam tanku kosu, poslije poroda mi je prilično opala i ovaj šamponm je magično djelovao na nju, nisam svojoj frizerki ništa govorila o njemu, ali je sama primijetila i rekla da mi je kosa vidno poboljšana, a isto su mi rekle i prijetaljice, dakle nisam umislila, djeluje na sjaj i rast kose..
Šampon od koprive (običan litarski), Pantenol 100 ml (vodeni rastvor) kupuje se u apoteci, nije skup oko 5-6 KM 2-3 ampule B vitamina Kapi od koprive 30 ml (jedna bočica) AD kapi, vodeni rastvor (jedna bočica)
Sve izmiješati i prati time redovno kosu. Ja kad imam vremena poprskam kosu ovim pantenolom prije pranja dva sata.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 1.2.2016 8:14:34
Vanja01
Hey Galicia, jel si mozda gledala sta u ovom smislu za kozmetiku, mislim prirodna kozmetika? Svakako preporucam da pogledas :) Zanima me kakvi bi kod vas bili rezultati :) Javiteee
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 1.2.2016 15:19:45
Galicia
IZVORNA PORUKA: Vanja01
Hey Galicia, jel si mozda gledala sta u ovom smislu za kozmetiku, mislim prirodna kozmetika? Svakako preporucam da pogledas :) Zanima me kakvi bi kod vas bili rezultati :) Javiteee
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 1.2.2016 20:54:59
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Lavica28
Slicna prirodna kozmetika kao ova gđica Ptica ima i kod nas, fantastični dezedoransi i kreme, prodaje se samo preko FB grupe, a zove se Maza.
pa i g-djica Ptica je iz BiH,tacnije iz B.Luke. malo je u BL,malo u Metkovicu,inace je rodjena Banjalucanka. Ja sam po preporuci cura s RR uzela kremu od lavande. Za ljeto mi je bila previse madna,a za zimu mi bas odgovara.
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 1.2.2016 20:56:51
MicoTico
I za kcerku uzeh dezić, super radi posao za nju, a prirodan. S obzirom da ona polako ulazi u pubertet, treba joj,a ne bih da je filujem hemijom,ako je ikako moguce.
RE: Prirodna kozmetika i kozmeticki preparati 4.2.2016 23:06:40
Lavica28
Nisam znala da je iz BL, ucini mi se da je iz Metkovica i da se onda mora cekati i placati dostava, a ova maza je iz Sa, pa se lako.dogovorim.oko preuzimanja, jer je zenska super...koristim njihov deo i ulje za tijelo, ovo ljeto probala ulje za suncanje, famozno, stiti kozu od cvarenja i pomaze da boja bude postojana...probala i pastu za zube, ali mi je previse neobicna pa je.nisam.vise narucivala..inace sve preporuke za njih..