jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Svaki cejf se placa, pa tako i svoj mir. Ja ga najskuplje ovdje placam na rr, i vjeruj da sam najrahatnija. A mjesta ima i kod mojih i kos njegovih, ali neka hvala. Niti ja volim da gledam ko kome dolazi, niti volim mene da se gleda. Ja i mm izlazimo u po noci iz kuce dolazimo u 6 ujutru, ne svaki vikend ali veoma cesto. Garantujem ti da bi mi to neko nabacio na nos, ili nas pitao gdje smo lutali, itd. Ma to su sve sitnice. A cejf i mir se placa. Ja kad sam slobodna ja samo jurcam, auto, peodavnice, jaranica, kuca, opet prodavnice, ovo ono. Staracki mozak i psiha to ne moze podnijeti da ja ulazim i izlazim iz kuce 100 puta a da me barem jednom ne pitaju gdje sta i kako. Ako si karakter, nema problema. Ja sam na istom spratu gdje i svekiji, samo odvojen ulaz, nemam čak ni etažu , ali živim i jurcam kao da nisam tu, vidimo se i pozdravimo, proćaskamo kao i što bih sa svakim komšijom, msm, komšinicom . Može mene i teta Saveta da pita gdje sam bila, ali samo ja pravim izbor da li i kako da ogovorim na takva pitanja. Moja sveki je zadnji put kod mene bila u ponedjeljak. Izlazim i ulazim, niko ne zna gdje i kad. Čak mi nekad i gosti dođu, niko ne skuži. Dolazim nekad i u sabah kući, ne pita niko, brEte gdje sam i šta sam, niti sam ikoga naučila da je normalno da me to pita. Sve je do MENE, kako se ja postavim, tako će i drugi da pretpostavljaju .