Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam svima od srca... posebno mojoj emy i amani... vi ste moji meleci Ja sam ok oporavljam se od cr... Ali dosta tuzna jer moje bebare nisu uz mene. Ema 2200gr Kaan 2700gr Oboje su stavljeni u inkubator ..malena je puno jaca od brace iako laksa, nema.nikakvih tegoba jedino je zagrijava inkubator i izlazu fototerapiji. Malac je sinoc prebacen na neonatologiju intenzivnu njegu jer ima poteskoca sa disanjem... raspadam se na dijelove sto imam dvoje a ne mogu ih ni zagrliti jos... Molim dragog Allaha da mi da snage i mojim bebama zdravlja jer da znaju koliko ih ljubavi ceka ovdje ...:(( Muz ide jednom dnevno kod malca da dobije info od pedijatra i da ga vidi, a ja ne mogu gore. Hvala vam jos jednom....ljubim vas. Dovite za moje mrvice
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
draga malenaaa neka je sretno rođenje dragih bebica, puno im zdravlja,sreće želim,... Da vam Allah dragi pomogne da se svi što prije oporavite i grlite i ljubite!
Ima li neko informaciju kako su nam malenaa i njene bebice?
neku noć smo se čule, kući su kaže, mirišu se stalno i navikajavu se jedni na druge, hahaha, mašala dobro su
i ja dodjoh da vidim imal novosti... hB pa je sve ok... bas mi je drago zbog nje