Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 22:50:01
assmiras
I nama je bilo super.... Visnja hvala na organizaciji ovog divnog dana, hvala i sponzorima ..... Djecica su kao med.... mali Omar, ma dusa mala.... nisam mogla da se suzdrzim.....
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 22:59:34
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: tajra26
...tete za njih nemam riječi ..
nemam ni ja riječi za naše rr žene...Višnja 5 puta moli da se svi odmaknu od DM-a i izađu iz prostora previđenog za posjelu paketića ali jok....svako je sebi toliko bitan da jebeš to šta govori Višnja koja je i organizovala sve ovo. sramota!
Moglo je proc bez komentara..steta je pokvariti danasnji dan..Svi smo puni utisaka...Mene su zaista djecica iz Doma rastuzila..posebno djevojcica koja se trpala djedu mrazu na svaku prozivku..dusa mala...Svi smo bili zbunjeni i pomalo tuzni.....moglo bi se svasta konetarisati ali steta je pokvariti ovu temu.... Kakve god da smo zene...ipak smo susretljive i spremne pomoci u svakom pogledu....Greske se desavaju svima....Danasnji dan je sve...samo ne sramota!!
nije moglo proći. jako je ružno dobiti od nekoga nešto na poklon i ne biti u stanju ispoštovati minimalne zahtjeve. i ja nisam nigdje napisala da je današnji dan sramota nego ponašanje forumašica. i zašto ne napisati?! treba pisati hvalospjeve samo?
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 23:22:34
hatepsut
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Nama je bilo lijepo,mada se djecak prepao ipak je pricao o "mazu".Hvala.Omar,ja sam htjela da ga poljubim i pomazim al jok,suze same idu...
žao mi je što te nisam vidjela. mi smo uzele paketić i razgulile kući jer ja nisam bila u najboljem izdanju danas
A mi ganjali zvrka naseg vidjeh i da se N. smjestila djedici u krilo sva vazna na prvu mi se ucinilo ko da je strah al ko da je sebi kazala "mogu ja to" Sto se tice "izdanja" sta god da je u pitanji neka se tebe prodje,"rastjeraj" to na svoj nacin!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 23:27:42
Honey3
Bas me briga,ja sam sa hatom popila kafu,mada u prvom momentu nisam se sjetila ko je,je li cesto se vidimo mislim,znam da je znam,ali dok upalih Leena vidim da viris moja velika cura se zaljubiska u tvoju E i njenu haljinicu,kad je vdjela slike,bila je to ljubav na prvi pogled
< Poruku je uredio Honey3 -- 21.12.2013 23:28:28 >
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 23:27:56
salmy
IZVORNA PORUKA: Honey3
IZVORNA PORUKA: Iman83
Divne sličice žene...Omar je med mali...raste dječak hB
Honey, cura ti je medenjak
hvala
kaze A ..da mu je E nova drugarica rekoh sine moj jesi prelivoda
A slatki su,jesi vidjela kako su se druzili
i slatki i veeeliki...sva djecica porasla I moram dodati da su cure od Hanady predivne...sad pricam mm kako su lijepo vaspitane svaka cast za to..skidam joj kapu
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 21.12.2013 23:35:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Iman83
Divne sličice žene...Omar je med mali...raste dječak hB
Honey, cura ti je medenjak
hvala
kaze A ..da mu je E nova drugarica rekoh sine moj jesi prelivoda
A slatki su,jesi vidjela kako su se druzili
i slatki i veeeliki...sva djecica porasla I moram dodati da su cure od Hanady predivne...sad pricam mm kako su lijepo vaspitane svaka cast za to..skidam joj kapu
joj hvala ... vi ćete mene rasplakati totalno
Hvala Vam ali ja moram reći da sva su djeca divna zaista... ja razumijem sve...razumjela sma i malene iz Doma i naše i nas... previše emocija na jednom mejstu...pogubile smo se...za neke stavri nikada nećemo biti dovoljno snažni... danas smo dobili pregršt dječijih osmjeha..i sve mimo toga manje je važno... jer ovo je bio dan za NJIH...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 0:29:25
rose
da se samo nadovezem na komentar za tvoje cure...moja Saja se raspametila danas u igraonici i kad sam je konacno izvukla iz silnih tunela i dovela blize deda mrazu da cekamo prozivku ona je ugledala tvoje cura s crvenim kapama i rasplakala se trazeci kapu...fino sam joj objasnila da cu joj kupiti i da su to sekine i malo je zamajavala...a domalo je tvoja H...kako je sjedila pored, sama skinula svoju kapu i stavila je Saji na glavu sto je ovu odusevilo...btw. tvoja H nije znala za dramu oko kape
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 0:32:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose
da se samo nadovezem na komentar za tvoje cure...moja Saja se raspametila danas u igraonici i kad sam je konacno izvukla iz silnih tunela i dovela blize deda mrazu da cekamo prozivku ona je ugledala tvoje cura s crvenim kapama i rasplakala se trazeci kapu...fino sam joj objasnila da cu joj kupiti i da su to sekine i malo je zamajavala...a domalo je tvoja H...kako je sjedila pored, sama skinula svoju kapu i stavila je Saji na glavu sto je ovu odusevilo...btw. tvoja H nije znala za dramu oko kape
e da rekla mi je da je S gledala njenu kapu :)))i da joj je malo dala... kao što joj je one nedelje malo dala svoj dnevnik
Ma djeca su prekrasna sva...H priča o njoj tvojoj S i o Esmici pjesmici kaže mama kad te Esma pogleda sve se topiš...čuj topiš se
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 0:39:44
rose
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose
e da rekla mi je da je S gledala njenu kapu :)))i da joj je malo dala... kao što joj je one nedelje malo dala svoj dnevnik
Ma djeca su prekrasna sva...H priča o njoj tvojoj S i o Esmici pjesmici kaže mama kad te Esma pogleda sve se topiš...čuj topiš se
jeste i meni je pomenula onaj dan u importaneu...Saja je nosila kapu pola minute i uredno je vratila i zahvalila se i zagrlila je a ovo za E je u pravu..dijete zaista ima neki mio pogled
< Poruku je uredio rose -- 22.12.2013 0:40:57 >
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 6:40:37
Leena
Bas me briga,ja sam sa hatom popila kafu,mada u prvom momentu nisam se sjetila ko je,je li cesto se vidimo mislim,znam da je znam,ali dok upalih Leena vidim da viris moja velika cura se zaljubiska u tvoju E i njenu haljinicu,kad je vdjela slike,bila je to ljubav na prvi pogled
Hvaaala, pistidiste me
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 18:48:50
emi7908
Ja nikako da stignem da se javim... Drago mi je za dječicu da su se lijepo provela i da smo ih i bar jedan dan obradovali.... Emocije su navirale ali uspjela sam izdržati da ne cmizdrim.. Neizmjerno mi je drago bilo vidjeti osmjeh našeg Omara, nadam se da će uživati u poklončiću koji sam dala u ime firme..
Našoj Višnji jedan veeeeliki treba to odraditi sve ... Elma kolačići su fantastični svaka čast.. Veeeliko hvala i ostolim sponzorima... Moram spomenuti jednu našu forumašicu koja nas redovno čita ali rijetko piše, i koja se potrudila da i njena firma bude dio ove priče.... Mama i tata hvala ti... Ma ženice sve ste superiška ali istina da smo se malo pogubili u jednom momentu...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 19:29:54
Medi_87
Veliko za rr, djecica Doma su tako medena uglavnom su svi morali dotaci A dusice M je bio nemoguc njega nije zanimao ni Djeda mraz ni paketic ni slikanje vec tobogan hvala Hanady koja nam je dala paketic ti s bila onda mrazica, prisao je D mrazu tek onog trenuutka kad sam ja rekla da samo on otvara poklone Omar med medeni dusa nasa Višnja jos bi ja svasta rekla i napisala ali sam se sva izgubila u moru emocija
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 19:54:04
raja_ringe
Drage rr drugarice, prvo veeeliko hvala na paketicu I druzenju. Nama je ovo prvi put kod DM I naravno moja stidna djevojcica nije ni na kilometar prisla DM. S obzirom da nije zaplakala, ja sam opet zadovoljna. I juce i danas ga spominje I bas se vidi da je ostavio trag :).
O djecici doma nemam rijeci da opisem. Pomjesani su mi osjecajiajiNe izlaze mi iz glave posebno one okice dvoje djecice sto su skroz kratko osisani, mislim da su brat I sestra :(((
Ja Omara tek sada na slkka vidjeh, prelijepi djecak. Sav mi je kao pahuljica njezan...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 22.12.2013 20:01:41
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tajra26
...tete za njih nemam riječi ..
nemam ni ja riječi za naše rr žene...Višnja 5 puta moli da se svi odmaknu od DM-a i izađu iz prostora previđenog za posjelu paketića ali jok....svako je sebi toliko bitan da jebeš to šta govori Višnja koja je i organizovala sve ovo. sramota!
potpisujem
a bilo je predivno bas
a mene se i Omar i njegov tata bas dojmili, Omar je tako miran i sladak, ma med, a otac tako nasmijan i vidi se brizljiv
< Poruku je uredio maja78 RR -- 22.12.2013 20:02:59 >
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 23.12.2013 13:11:35
EEDITH
drage moje rr drugarice, hvala vam svima na lijepom druženju,rr je jedna velika porodica sa velikim hvala Višnji i sve čestitke na organizaciji.........bilo je lijepo ,ali kratko........bilo je i tužno mali Omar je predivno dijete,a dječica iz doma
jedan slatki dječak došao mi u krilo, moj D pita:" mama ima li on mamu i tatu?" kažem:"nema." kaže moj D:"pa onda ga mi možemo povesti kod nas."
hvala vam i na divnim slikama
< Poruku je uredio EEDITH -- 23.12.2013 13:12:48 >