Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I deset_a rodila svoju princezu 8.10.2013 19:07:15
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: deset_a
mene ste zaboravileee aaaa :-)
mi smo se rodili u nedjelju u ponoc... :-) sve je dobro proslo hB. ma kad sve sagledam odlicno :-)))) bebica je prava mala dama. apetitli dama...samo dojki.
porodjaj je prosao fino...mala rana...elhamdulillaah. zene utoplite se za jezera i radjaone...obavezno carape. ja da ih nisam imala ne znam kako bi od zime....
RE: I deset_a rodila svoju princezu 8.10.2013 21:20:33
Almuccia
Kako mi je drago da je sve brzo proslo i da nije bilo toliko bolno. Sada uzivajte u mazenju i pazenju. MashAllah da princeza nastavi tako fino slusati svoju mamicu i da fino papa, spajki i jaste vejika. Mirisi i ljubi blago maleno