mirjana
|
Zelim vam svima puno srece i nikad ne odustajte. Kad sam prije tacno godinu dana bili na redovnom gin.pregledu doktor mi je rekao da cu se vjerovatno nacekati, jer mi je lijevi jajovod zacepljen, i da cu morati "ganjati" kada je desni izbacuje jajnu celiju, a to nije svaki drugi mjesec, sto umanjuje mogucnost zaceca. Otisla sam sa tada sa momkom, danasnjim muzem, u Italiju, da radimo.Dobli stan, prvi put bili totalno slobodni, sex kad pozelis, nema roditelja, neganjas vikend itd., sve gotiva i nista, 4 mjeseca. Dali otkaz u februaru, vratili se kuci, nekako rahat, jer kod kuce je najljepse, bez obzira na metropolu (Milano), basnoslovne plate i sl. I prvi vikend, njegovi na vikendici, ja ostala spavat kod njega i desilo se. Nakon 14 dana sve mi je bilo jasno, nisam morala ni cekat ono sto kazu da budemo sigurni, uzeli test, on pozitivan. Sad smo u finalu, jos 2 sedmice do termina, u svom stanu. Bezgranicna sreca o kojoj nisam ni sanjala, pogotovo ne onaj dan kad sam sjeb... dosla kuci sa pregleda i bila ubijedjena da cemo se dobro napatiti. Na svom primjeru sam vidjela da se treba opustiti i uzivati, i da se to desi ono kad se najmanje nadas, kad ne planiras i kad se sve fino poslozi. Mi smo se totalno opustili, bili tih dana bez apsolutno ikakvih razmisljanja i briga i desilo se. Zato samo bez sekiracije i zurbe SRETNO
|