rose
|
IZVORNA PORUKA: bones11 Pozdrav Nova sam clanica, ali od februara citam forume. Moja prica je slijedeca...24.januara 2015. godine test je bio pozitivan, trudnoca potvrđena uz 26.01.2015. god. 15.02.2015. doktorica (nova, jer sam promijneila iz subjekt razloga) koja me prvi put vidi i pregleda kaze da moja trudnoca odgovara 6 sedmici iako je trebala biti 8. kaze mi da dođem za 8-10 dana da vidi ima li promjena, ako ne bude slijedi kiretaza. U prvi mah sam bila izbezumljena, čitala sve moguće forume da vidim da nije greska, promijenila sam doktoricu pa kontam mozda se zbunila. i nekakko sam se uspjela smiriti i samu sebe ubijediti da je to samo nesporazum i da ce sve biti ok.. tako sam mislila dok nisam otišla na slijedeći pregled 23.02 kada mi je doktorica rekla da je kraj, plod je uginuo, nije bilo otkucaja srca, iako su na ranijim pregledima bili. Plod se razvijao do 6 sedmice i stao. Kiretaza urađena 26.02.2015. godine, opšta anestezija, opravak hvala Bogu uredan, menstruaciju sam dobila 25.03. Uradila nalaze, bris, hormone stitne, torch, krvnu sliku, sve hvala BOgu uredno. Sad cekam trecu mens i mislim krenuti u akciju, da li je to dovoljno cekanja, ima li neko slično iskustvo? Hvala :) nakon kiretaze se mislim ceka bar 6 mjeseci...a tri mjeseca je nakon spontanog
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|