Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako VAS zove svekar i svekrva? 14.6.2011 18:47:09
Bebica11
A mene zovu imenom, a nekad svekrva me zovne "duso", mada ja ne volim da me neko zove duso, sreco itd osim mm naravno . Ja nju zovem mama a oca mu zovem babo jer su dosta tradicionalni. Posto svog oca zovem tajo to babo mi nije tesko palo al mama sam nekako prevalila. , naravno onda u skladu s tim i ostale clanove njegove familije njegovu seku zovem-seko njegove tetke oslovljavam s -tetka itd. i nije mi tesko,cak nekako osjecam vecu prisnost tako
RE: Kako VAS zove svekar i svekrva? 14.6.2011 19:24:04
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Bebica11
A mene zovu imenom, a nekad svekrva me zovne "duso", mada ja ne volim da me neko zove duso, sreco itd osim mm naravno . Ja nju zovem mama a oca mu zovem babo jer su dosta tradicionalni. Posto svog oca zovem tajo to babo mi nije tesko palo al mama sam nekako prevalila. , naravno onda u skladu s tim i ostale clanove njegove familije njegovu seku zovem-seko njegove tetke oslovljavam s -tetka itd. i nije mi tesko,cak nekako osjecam vecu prisnost tako
Ja mogu reci i tetka, tekak, dajdja, amidza bla bla ali mama i i babo tudjinu nemog i gotovo
RE: Kako VAS zove svekar i svekrva? 14.6.2011 19:43:28
Bebica11
ma sve je stvar navike, ja njih ne smatram "tudjinima" i imamo jako lijepe odnose hvala Bogu tako da mi je to normala..paze me kao svoju kcerku, nikad mi "a" nisu rekli, jest da sveki kao i svaka druga majka voli strasno mm i ono bas se vidi da je njena "dika", a i on se razmazi kad vikendom odemo kod njih pa ga zezam kuci , al to je meni sve normalno, sve dok mene postuju i cak stede, zena se podmece za mene isto moja majka, jest da mi nikad nije kao majka ali nije ni daleko od toga
RE: Kako VAS zove svekar i svekrva? 16.8.2011 2:26:23
ananas_ze
bio ko ne bio mi imamo imena
RE: Kako VAS zove svekar i svekrva? 1.9.2011 23:39:17
bina87
Svekar je preselio na ahiret kad je mm bio djecak. Svekrva me zove Bina kad me hvali komsinicama (moja Bina ovo, moja Bina ono...) a kad joj nesto trebam zove me Binoooooooooo !!!
p.s. Fakat me hvali u zadnje vrijeme,mora da joj nesto treba :)