Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma svi znaju, ja otišla prvi put kod pedijatra s malenom i ponijela otpusno pismo za bebu i žena me naruži što ne piše krvna grupa, kao kako nisam vidjela, pa rekoh u onoj muci mi nije palo na pamet da čitam papire ženo.... čak mi nisu ni apgar upisali, cirkus
Henica ja je nisam primila al sam dokoru rekla da saceka sa inekcijom da pitam postara koja je on krvna grupa nikad se nezna... mada je kod nas dzaba ta inekcija
Ma ta injekcija se prima tek kad se porodis i to u slucaju da je kod bebe pozitivna krvna grupa,ako j negativna nije potrebno. Lako je tebi kad zivis u inostranstvu.