Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodila se Ice Rose, stigao nam Haris :) 2.5.2013 7:59:35
Mirkica
Mami Rose cestitiam od srca a malom HArisu sretan dolazak na svijet da bude ponos svoje majke u svakom trenu
RE: Porodila se Ice Rose, stigao nam Haris :) 2.5.2013 10:15:08
bebaa
draga moja neka vam je sa srećom...baš mi je drago,strašno sam se obradovala... mada ćeš ni faliti na onoj našoj temi... ljubim te i bebaća...lijepo mu je ime...
RE: Porodila se Ice Rose, stigao nam Haris :) 2.5.2013 12:03:21
Vinetu
IZVORNA PORUKA: ninulina Drage moje, naša Ice Rose je neki dan završila u bolnici zbog visokog pritiska , ostavili su je na posmatranju , i sada mi je javila da je hitnim carskim rezom na svijet stigao mališan Haris težak 3700 i dug 54 cm. I mama i dječak se osjećaju dobro ! Neka je živ i zdrav, a mami brz oporavak!
Kakav mališan?! To je veliki momak!
Iskrene čestitke, mami što brži oporavak, a velikom momku dug i sretan život!
RE: Porodila se Ice Rose, stigao nam Haris :) 3.5.2013 14:06:39
klemzi
Drogariceeeeee sve najljepše vam želim da vam momčina bude zdrav, živ i sretan i na ponos uvijek Oporavi nam se brzo!
RE: Porodila se Ice Rose, stigao nam Haris :) 3.5.2013 23:51:51
srećicaa
Sve najbolje u životu Harisu, a mami brz oporavak i dugogodišnje uživanje sa svojim sinom.
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.