Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bitno je da se svi razumijemo, pa bio vlak ili voz!
Moj djecak u vrticu uci pjesmicu: Juri juri vlak kaze neki dan,mama ja sam rekao teti da se ne kaze vlak..nego voz..zato sto mi zivimo u Bosni i Herrrrcegovini
ps.al fkt je tesko djetetu obajsniti zasto se kaze vlak a ne voz...skroz ga to zbunjuje
A znam. Kod nas sva djeca govore vlak, i moja mala zna za vlak. A kad smo bili u Sa kod prijateljice, njen mali je pitao da se igraju vozica, a ona napravila zbunjenu facu
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.4.2013 0:12:35 >
IZVORNA PORUKA: Full Moon Vinetu, jesi li ti to polagala naknadno i druge dvije norme na faksu, pa ti sve to pise, mislim znam da je postojala ta mogucnost, pa me onako zanima
IZVORNA PORUKA: Full Moon Vinetu, jesi li ti to polagala naknadno i druge dvije norme na faksu, pa ti sve to pise, mislim znam da je postojala ta mogucnost, pa me onako zanima
Na silu guraju i Hrvate i Srbe i Bošnjake u Bosnu. U Bosni žive pravoslavci, katolici i muslimani , a ne ti prethodno nabrojani. Opet, čista logika. Ja nikako ne mogu biti Bosanka koja koja se rodila i koja živi u Srbiji npr. Prema tome nema logike da Srbin može biti rođen i živjeti u Bosni. U Bosni i Hercegovini žive Bosanci i Hercegovci koji su pravoslavne, katoličke i islamske vjeroispovijesti. To što oni pišu nek okače mačku o rep. Meni je vazda logika na prvom mjestu.
Logika je jedno a zakon i Ustav nesto sasvim drugo.
Hanabana onda mi reci ima li moj post logike po tvom mišljenju i ako nema zašto ? Što se tiče zakona i Ustava zna se ko ga kroji i koliko proopusta ima ...